امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:30

احترام و تکریم خانواده شهدا وظیفه ما است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام این دانشگاه در سالن کوثر گفت: احترام و تکریم خانواده شهدا وظیفه ما است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی احترام و تکریم خانواده شهدا را وظیفه کنونی قشرهای مختلف جامعه بویژه دانشگاهیان عنوان کرد و افزود: پیروی از سیره شهدا و عمل به توصیه‌ها و پیامهای آنها بهترین جنبه ادامه راه شهدا و احترام و گرامیداشت خانواده آنها است.
وی، آرامش و امنیت کنونی کشور را مرهون ایثار و رشادت شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست و گفت: تبعیت از ولایت فقیه و الگوگرفتن از زندگی شهدا و پاسداری از خون آنان تضمین کننده پايداري انقلاب اسلامي است.
وی از شهیدان به عنوان سند پر افتخار با عزت زیستن مردم یاد کرد و گفت: آزادی و استقلال کنونی کشور مدیون و مرهون جهاد و ایثار شهدا، مجاهدت علمی اساتید و دانشجویان و پیروی از منویات مقام معظم رهبری است.
وی با بیان اینکه شهدا نیاز به برگزاری یادواره و جشنواره ندارند، اظهار داشت: برگزاری مراسم یادبود و یادواره شهدا برای تذکر به ماست تا فراموش نکنیم روزی بازخواهیم گشت و چه بهتر که مرگ با عزت و شرافتی داشته باشم. دکتر احمدی حضور شهدای گمنام در دانشگاه را تلنگری برای بهتر شناختن تکلیف و پاسداری از دستاوردهای دفاع مقدس برشمرد و تصریح کرد: باید با درس گرفتن از شهدا، از فرصت کوتاه زندگی بهترین استفاده را در جهت تعالی ببریم.
وی تکریم و میزبانی پیکرهای معطر و نورانی شهدای گمنام را توفیقی بزرگ و منشا خیرات و برکات برای این دانشگاه عنوان کرد و با اشاره به برگزاری مستمر زیارت عاشورا در جوار گلزار شهدای گمنام افزود: روح تابناک این شهدا، ذخیره ای عظیم برای انرژی بخشی به اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه است تا با تمسک به آنان برای کار و تحصیل انرژی و روحیه بگیرند. وی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی رهبر معظم انقلاب، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه مدیریت جهادی را رمز پیروزی ملت ایران بر دشمنان عنوان و اظهار امیدواری کرد با آموختن درس ايستادگي، مقاومت و  پايداري شهدا بتوانیم در عرصه هاي مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و عمرانی با جديت تلاش نماییم.
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم پاسداری از ارزشهای دینی و تبعیت از ولایت فقیه را از درسها و پیامهای اصلی شهدا عنوان کرد و افزود: پیام شهدا این است که ما آگاهانه رفتیم و جان خود را ایثار کردیم تا اسلام ، قرآن، ارزشهای دینی و یاد اهل بیت عصمت و طهارت(ع)  در جامعه باقی بماند. حجت الاسلام صادقی نسب از شهدا به عنوان پل ارتباط خوب دانشجویان با معبود الهی یاد کرد و گفت: دانشجویان باید با رعایت حجاب و عفاف، تلاش و جدیت در جهت تحصیل علم و دانش و خدمت به جامعه و مردم راه شهدا را ادامه دهند. وی نقش و رسالت اصلی دانشگاه ها را انسان سازی دانست و تصریح کرد: حضور شهدای گمنام در این دانشگاه فرصت و غنیمت ارزشمندی است چراکه انس گرفتن با شهدا، نقش مهمی در انسان سازی و تربیت متخصصان متعهد دارد.