امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:02

جذب 100درصدی اعتبارات مصوب بیمارستان 200 تختخوابی گناباد

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کنفرانس خبری گفت: 100درصد اعتبارات مصوب بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی در سال 92 جذب شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی، دانشکده پزشکی، سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی پردیس و بخش‌های ccu و دیالیز بیمارستان آیت ا... مدنی و مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی بجستان را مهمترین پروژه های عمرانی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به قدمت 40 ساله بيمارستانهاي گناباد و زلزله خيز بودن منطقه، احداث بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی از مصوبات دور دوم سفر رياست جمهوری به استان خراسان رضوي مي باشد که عملیات اجرایی آن پس از اخذ مجوز كميسيون ماده 32 ، از بهمن ماه1388 آغاز شد. وی افزود: این پروژه آموزشی درمانی با 23هزار متر مربع زیربنا، 85% پیشرفت فیزیکی دارد. وی با بیان اینکه تا کنون مبلغ 230 میلیارد ریال برای احداث این پروژه هزینه شده است، تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه به 150 میلیارد ریال دیگر نیاز است.
دکتر احمدی با بیان اینکه در سال 92 با پیگیری های فراوان 100% تخصیص اعتبار به مبلغ هفت میلیارد ریال انجام شده است، اظهار داشت: حدود 50 میلیارد ریال اعتبار در سالجاری برای این پروژه اختصاص می‌یابد.
وی با اشاره به اینکه پروژه احداث ساختمان دانشکده پزشکی در سال 1389 آغاز شد، افزود:  این پروژه آموزشی با 5 هزار متر مربع زیربنا و با صرف 15 میلیارد ریال اعتبار، حدود 65% پیشرفت فیزیکی دارد. وی با بیان اینکه در سال 93 برای این پروژه بالغ بر ده میلیارد ریال اختصاص می‌یابد، اظهار امیدواری کرد با افتتاح بیمارستان علامه بهلول و دانشکده پزشکی شاهد ارتقا کمی و کیفی آموزش دانشجویان پزشکی عمومی باشیم.
وی، احداث خوابگاه 300 نفره دانشجویی را از دیگر پروژه های عمرانی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: ساخت این پروژه خوابگاهی با 4700 متر مربع زیربنا از سال 1391 از محل اعتبارت منابع داخلی دانشگاه در سه طبقه آغاز شد و با پیگیری های انجام شده در اسفند ماه سال 92 مبلغ 35 میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه اخذ شده که امیدواریم بتوانیم با این میزان اعتبار تا پایان سال آن را آماده بهره برداری نماییم.
 دکتر احمدی پروژه سالن ورزشی را از دیگر پروژه های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: امیدواریم با افتتاح این سالن در اوایل تابستان امسال، مشکل کمبود  فضای ورزشی مورد نیاز برای دانشجویان و کارکنان مرتفع گردد. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام شده برای تکمیل بخش‌های ccu و دیالیز بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان که با مشارکت خیرین در حال احداث است 2 میلیارد و 400 میلیون ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت جذب شده است. دکتر احمدی پروژه احداث مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی را از دیگر پروژه های شهرستان بجستان عنوان کرد و افزود: برای احداث این پروژه با زیربنای 1610 متر مربع تا کنون 8 میلیارد ریال هزینه شده است.
دکتر احمدی با اشاره به چالش‌ها و مشکلات موجود بویژه در حوزه اعتبارات، نبود چارت تشکیلاتی مصوب را یکی از مهمترین چالش‌های پیش روی دانشگاه عنوان کرد و افزود: این مشکل باعث شده است تا کمبود نیروهای انسانی مورد نیاز را به شکل قراردادی مرتفع نماییم که امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و قول مساعد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری این مشکل رفع شود. وی با بیان اینکه هم اکنون 1350 دانشجو در دو رشته دکتری، 4 رشته کارشناسی ارشد و 14 رشته کارشناسی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند افزود: پیگیری های لازم در خصوص ‌اخذ مجوز رشته کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی انجام شده است.
وی با اشاره به زیرساختها و بسترهای آموزشی مناسب در این دانشگاه اظهار امیدواری کرد با جذب اعضاء هیأت علمی پایه و بالینی شاهد ارتقاء کیفیت آموزشی باشیم. وی، اخذ مجوز رشته دکتری پژوهش محور، غربالگری 12 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش از نظر مشکلات چشمی و دندانی، بازدید مقام محترم وزارت، همکاری با بنیاد خیریه نورآوران سلامت، افتتاح ساختمان معاونت تحقیقات و فناوری، افتتاح دفتر کارآفرینی و برگزاری مراسم تجلیل از کارمندان نمونه، پرستاران و بازنشستگان را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه در شش ماهه دوم سال گذشته عنوان کرد.