امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:34

بازدید ریاست دانشگاه از پروژه مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبرآقایی بجستان

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد از پروژه در حال احداث مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی بجستان و پایگاه اورژانس سردق بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با حضور در شهرستان بجستان، از میزان پیشرفت پروژه در حال احداث شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی بجستان بازدید و با حضور در بخش‌های مختلف این پروژه از نزدیک در جریان روند اجرایی آن قرار گرفت.
مدیر دفتر فنی دانشگاه هم که در این بازدید حضور داشت از پیشرفت  95درصدی این پروژه خبر داد و افزود: این پروژه در دو فاز با زیربنای 1610 متر مربع طراحی گردیده است که فاز نخست آن در طبقه همکف با زیربنای 700 متر مربع به عنوان مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبرآقایی بجستان با پیشرفت 97درصدی آماده بهره برداری می‌باشد.
مهندس علی اکبر یعقوبی با بیان اینکه در این مرکز، خدمات مختلف بهداشتی و درمانی، دندانپزشکی و بهداشت محیط و حرفه‌ای به اهالی محترم بجستان ارائه خواهد شد. وی افزود: فاز 2 این پروژه در طبقات اول و دوم به عنوان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان با پیشرفت فیزیکی 70درصد می‌باشد که به محض تخصیص اعتبار ، عملیات اجرایی و تکمیل آن آغاز خواهد شد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای خود با حضور در کانکس پایگاه اورژانس 115 سردق، از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات آنان قرار گرفت و پرسنل این پایگاه نیز مسائل و مشکلات خود را مطرح نمودند. دکتر احمدی در این بازدید از اختصاص اعتبار مناسب برای ساخت ساختمان پایگاه اورژانس سردق خبر داد و افزود: مبلغ یک میلیارد ریال برای ساخت این پروژه اختصاص یافته است که بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.همچنین ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای خود از مراکز و خانه‌های بهداشت، با حضور در خانه بهداشت سردق در جریان وضعیت ارائه خدمات به مراجعین و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت. وی در این بازدید بر نقش مهم خانه‌های بهداشت در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریها اشاره و بر لزوم خدمت رسانی مناسب و با کیفیت تاکید کرد.