امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:21

اولین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت برگزار شد

اولین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت با حضور ریاست دانشگاه، معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع، روسا و مدیران داخلی بیمارستانهای تحت پوشش و مدیران تجهیزات پزشکی و روابط عمومی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه بر اجرای دقیق برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت تاکید کرد و افزود: برای اجرای موفق این طرح نیاز به همکاری و تلاش همه دست اندرکاران حوزه درمان در بیمارستانها است.
دکتر رضا احمدی ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده در جهت افزایش رضایتمندی بیماران را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد و اظهار امیدواری کرد اجرای کامل و دقیق این طرح علاوه بر کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم، موجب افزایش ماندگاری پزشکان متخصص، ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده و افزایش رضایتمندی بیماران گردد. دکتر احمدی، عدم ارجاع بیماران برای خرید دارو، تجهیزات و لوازم مصرفی پزشکی و خدمات تشخیصی درمانی به خارج از بیمارستان را از جمله برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت برشمرد و بر لزوم تهیه و خرید دارو، تجهیزات و لوازم مصرفی پزشکی معتبر بر اساس لیست ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد.
وی همچنین از روسای بیمارستانها خواست تا با راه اندازی سامانه پاسخگویی به سوالات و رسیدگی به شکایات مردمی، زمینه کاهش و رفع مشکلات احتمالی و افزایش رضایتمندی بیماران را فراهم نمایند.
در ادامه این جلسه، اعضای ستاد نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص اجرای این برنامه مطرح و بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
تشکیل کمیته ارزیابی هتلینگ بیمارستانها و اعلام اقلام مورد نیاز، ارائه لیست داروهای مورد نیاز بیمارستانها به کمیته دارویی، برگزاری جلسات آموزش برای سوپروایزرها، سرپرستاران و پرسنل بیمارستانها، انعقاد قرارداد با شرکت‌های مربوطه جهت تامین اقلام و وسایل مورد نیاز و تهیه فرم رضایتمندی جهت ارزیابی میزان رضایتمندی مراجعین از مهمترین مصوبات این جلسه بود.