امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:39

کسب جایزه ملی محیط زیست توسط عضو هیأت امناء دانشگاه

مهندس حسین صفایی عضو هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از برندگان نهمین دوره جایزه ملی محیط‌ زیست کشور موفق به کسب این جایزه ملی شد.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور رئیس جمهور، جمعی از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست و نهادهای مدنی در آستانه روز جهانی محیط زیست در محل سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شد، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جایزه ملی محیط زیست جزئی از قانون حفاظت و بهسازی است.
رئیس جمهور در این مراسم، فرهنگ سازی را اولین گام برای حل چالش های محیط زیست عنوان کرد و افزود: فرهنگ سازی برای زیست سالم را باید از دبستان آغاز کرد و مسئولیت وزارت آموزش و پرورش در این حوزه بسیار دشوار است. دکتر حسن روحانی با اشاره به نقش صدا و سیما و رسانه‌ها در فرهنگ سازی برای حفظ محیط زیست، گفت: اهمیت جذب مشارکت مردم برای حفظ محیط زیست و حل چالش های آن بر کسی پوشیده نیست و رسانه ها یکی از مهم ترین ابزار جذب مشارکت مردم هستند.وی تصریح کرد: دولت و مقامات دولتی در هر مقامی نوکر مردم هستند، چون کشور، حکومت و نظام، انقلاب و دین متعلق به مردم است و تنها وظیفه دولت حمایت از مردم و تلاش های آن ها است. وی با بیان این‌که مشارکت مردمی ضامن حراست از محیط زیست است، گفت: در برخی کشورهای اروپایی اگر فردی در خیابان آشغال بریزد، با اعتراض مردم مواجه می شود، آنگونه که از کرده خود پشیمان و موظف به جمع کردن زباله رها کرده در خیابان یا مکان عمومی شود و این همان نهی از منکر است. وی تاکید کرد: در مسئله تحول در محیط زیست، فرهنگ،‌ مشارکت و حضور مردم و سازمان‌های مردم نهاد بسیار اهمیت دارد و دولت هم باید به حرکت مردم در این راستا کمک کند و به همین منظور احیای شورای عالی محیط زیست و بررسی لوایح لازم در جهت حل مشکلات محیط زیستی جزئی از مهم ترین برنامه های دولت شد.
در ادامه این مراسم چهار جایزه اول ملی محیط زیست توسط رئیس دولت تدبیر و امید به چهار نفر اول اهدا شد که در حوزه متخصصان و مدیران این جایزه به مهندس حسین صفائی رئيس هيئت مديره و مدير عامل سازمان مركزي تعاون روستايي ايران و عضو هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد اهدا شد.
انجام فعالیت های پژوهشی و اجرایی در سازمان میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران به منظور حفظ محیط‌زیست، اجرای طرح تغییر الگو و کاهش مصرف کیسه های نایلون و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و اعلام روز 21 تیر به عنوان روز بدون نایلکس و ... از جمله دلایل اهدا جایزه ملی محیط زیست به مهندس حسین صفائی بود.