امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:12

جلسه ریاست دانشگاه با امام جمعه و فرماندار شهرستان بجستان

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد بطور جداگانه با امام جمعه و فرماندار شهرستان بجستان دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدارها با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت همزمان با سراسر کشور از 15 اردیبهشت ماه در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه نیز آغاز شده است، تصریح کرد: برای اجرای موفق این طرح و افزایش رضایتمندی نیاز به همکاری همه دست‌اندرکاران سلامت است. دکتر رضا احمدی به تشریح بسته‌های حمایتی این طرح پرداخت و افزود: کاهش میزان پرداختی بیماران بستری، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستانهای دانشگاهی، ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستانهای تحت پوشش، ارتقای کیفیت هتلینگ، حمایت مالی از بیماران صعب العلاج، خاص و نیازمند، ترویج زایمان طبیعی و نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های تحول سلامت در بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت است. وی اظهار داشت: عدالت در دسترسی به خدمات، افزایش کیفیت خدمات درمانی، ایجاد آرامش بیماران و کاهش سهم پرداخت هزینه‌های درمان از جیب مردم، رایگان شدن زايمان طبيعي، عدم دریافت هزینه جهت جابه‌جایی بیمار توسط آمبولانس، انجام همه آزمایشهای بیماران بستری در داخل خود بیمارستان و عدم مراجعه بیمار یا همراه وی برای تهیه دارو و نیازهای درمانی به خارج از بیمارستان از مهمترین برنامه‌های اجرای این طرح است. همچنین ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبرآقایی و پیگیریهای انجام شده برای جذب اعتبارات استانی را تشریح کرد.
حجت الاسلام ایزدی امام جمعه و مهندس جمشیدی فرماندار شهرستان بجستان هم در این دیدارها ضمن قدردانی از فعالیت‌های دانشگاه، اظهار امیدواری کردند اجرای این طرح موجب کاهش مشکلات مردم در حوزه درمان و ارتقای شاخص‌های سلامت شود.
دکتر احمدی در ادامه حضور خود در شهرستان بجستان به همراه امام جمعه، فرماندار و رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان با حضور در منزل یکی از جانبازان 50% دوران دفاع مقدس، میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز را به وی تبریک گفتند و از رشادتها و ایثارگری‌های وی و زحمات تلاشهای خانواده این جانباز قدردانی نمودند.