امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:23

حضور اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم ارتحال امام (ره)

اعضاء هیأت رئیسه، جمعی از اعضاء هیأت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم در بسيت و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خميني (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی عزاداری کردند.
به گزارش وب‌دا، اعضاء هیأت رئیسه، جمعی از اعضاء هیأت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در قالب هیأت سینه زنی مسیر میدان غدیر تا میدان امام خمینی(ره) را به عزاداری پرداختند و ضمن تجدید میثاق با امام شهدا و شهیدان، با مقام عظمای ولایت تجدید پیمانی دوباره بستند.
در این مراسم معنوی که اقشار مختلف مردم از جمله پایگاههای بسیج ،کارمندان ادارات و اصناف به شکل هیات های عزاداری سینه زنی از نقاط مختلف شهرستان به حرکت در آمدند پس از سینه زنی و نوحه سرایی در فراق ملکوتی پیر جماران، در محل میدان امام خمینی(ره) تجمع کردند.
امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در جمع عزاداران بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با بیان اینکه امام راحل در حالی که فرهنگ غرب بر شئونات جامعه مسلط شده بود، اسلام و قرآن را زنده کرد، اظهار داشت: بعد از چهارده معصوم در میان همه فقها و مبارزین و مجاهدین ، فردی بیشتر از امام خمینی به اسلام خدمت نکرده است .
حجت الاسلام حسن صادقی‌ نسب افزود : امام توانست با روشنگری های خود اسلام و قرآن را در ایران حاکم کند. وی با تاکید بر این نکته که هر روز یاد و عشق امام در دل مردم بیشتر ریشه می دواند، گفت : دشمن باید بداند که مردم ایران هنوز منویات امام خمینی(ره) را فراموش نکرده اند و با اطاعت از مقام معظم رهبری حضرت آیه الله خامنه ای راه آن بزرگمرد را ادمه می دهند و در حالی که بیست و پنج سال از ارتحال امام می گذرد هنوز عاشقانه در مسیر او که همان مسیر اسلام و قرآن است، حرکت می کنند.
شایان ذکر است پخش كليپ و مستند روح ا... و پذیرایی عزاداران با شربت در جلو ستاد مرکزی دانشگاه واقع در ميدان غدير از ديگر برنامه هاي دانشگاه در گراميداشت سالگرد ارتحال امام راحل (ره) بود که به همت کانون جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر انجام شد.