امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:18

جلسه ریاست دانشگاه با فرماندار شهرستان گناباد

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با فرماندار این شهرستان دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار به تشریح برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت پرداخت و اظهار امیدواری کرد که اجرای کامل این طرح موجب کاهش مشکلات در حوزه درمان و افزایش رضایتمندی بیماران شود.
دکتر رضا احمدی با اشاره به اقدامات انجام شده در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه، افزود: در راستای برنامه‌های تحول نظام سلامت و با هدف یکپارچه سازی کمی و کیفی خدمات هتلینگ و استانداردسازی آنها بر اساس نیازها و انتظارات خدمات گیرندگان، دستورالعمل ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستان‌های تحت پوشش آغاز شده است. وی با تشریح برنامه‌های در دست اجرا در راستای ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانها تصریح کرد: خدمات هتلینگ، خدمات غیر درمانی مرتبط با اقامت بیمار در بیمارستان و مراکز درمانی است که با هدف ایجاد فضای رقابتی در بهبود خدمات هتلینگ، افزایش رضایتمندی بیماران و همراهان، پاسخگویی به انتظارات بیماران و رتبه بندی کیفیت خدمات هتلینگ اجرا می‌شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح کلنیک ویژه‌ای برای ارائه خدمات متخصصان راه‌اندازی خواهد شد، تصریح کرد: در سه هفته نخست اجرای برنامه تحول نظام سلامت، 615 بیمار در بیمارستان 22بهمن از خدمات این برنامه بهره‌مند شده‌اند و فرانشیز 10% پرداخت کرده‌اند. وی با اشاره به انجام 96 زایمان طبیعی رایگان در این بیمارستان افزود: هیچ بیماری جهت تهیه دارو و ملزومات پزشکی از جمله لنز به بیرون از بیمارستان ارجاع نشده است. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: در این مدت 14 عمل جراحی مغز و اعصاب انجام شده است که علیرغم عدم ارسال لیست تجهیزات نوروسرجری از سوی وزارت بهداشت، این تجهیزات از طریق طرح هدفمندی در اختیار بیماران قرار گرفته است. همچنین 71 عمل جراحی عمومی  ، 45 عمل جراحی ارتوپدی و 45 عمل جراحی ارولوژی با فرانشیز 10% انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این طرح صرفاً 10 درصد هزینه های بستری در بیمارستانهای دولتی توسط مردم پرداخت خواهد گردید، خاطرنشان کرد: پرداختی بیماران بستری ارجاع شده از مناطق روستایی و عشایری و همچنین افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی فقط 5 درصد خواهد بود.
فرماندار گناباد هم در این مراسم تحقق عدالت در دسترسی به خدمات در حوزه‌های مختلف بویژه سلامت را از مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و اظهار امیدواری کرد که اجرای درست برنامه تحول نظام سلامت بتواند موجب آرامش و رضایتمندی بیشتر مردم شود و به فرموده مقام عظمای ولایت، بیماران در هنگام مراجعه به بیمارستانها دردی به جز درد بیماری نداشته باشند.
محمد صفایی بر اجرای درست و کامل بسته‌های حمایتی این برنامه تاکید و اظهار امیدواری کرد با تحقق کامل اهداف این برنامه شاهد حذف پدیده زیرمیزی باشیم.
وی بر تسریع در روند اجرایی بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث علامه بهلول گنابادی تاکید کرد و اظهار داشت: امیدواریم با بهره‌برداری از این بیمارستان شاهد ارتقای کیفی و کمی خدمات ارائه شده باشیم.