امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:36

مراسم تودیع و معارفه فرمانده پایگاه القدر برگزار شد

همزمان با اعیاد شعبانیه و 12 خرداد روز " امام، دانشگاهیان و ولایت پذیری" ، مراسم تودیع و معارفه فرمانده پایگاه القدر در نمازخانه امام رضا(ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه ، جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد،  فرمانده حوزه مقاومت اداری شهید باهنر و مدیران، کارکنان و بسیجیان دانشگاه برگزار شد، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت عباس (ع)، با اشاره به ویژگی های این حضرت، بر ضرورت الگو پذیری از این شخصیت والامقام تاکید نمود.
حجت السلام صادقی نسب یکی از ویژگی های حضرت ابوالفضل عباس(ع) را ولایت پذیری و شهادت طلبی ایشان دانست و افزود: یقینا رمز موفقیت مردم در پیروزی انقلاب اسلامی ایران ولایت مداری آنان بود. وی اظهار داشت: ملت ایران به برکت ولایت‌مداری و پشتیبانی از ولایت فقیه توانسته است دست رد بر سینه استکبار جهانی بزند.
حجت السلام صادقی نسب در پایان از زحمات چندین ساله آقای اسماعیل قهرمان نژاد فرمانده سابق پایگاه القدر دانشگاه قدردانی کرد و برای آقای محمد شمسی فرمانده جدید این پایگاه آرزوی موفقیت نمود.
در این مراسم طی ابلاغی از طرف سرهنگ فولادی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، محمد شمسی به عنوان فرمانده جدید پایگاه القدر معرفی و از خدمات اسماعیل قهرمان نژاد فرمانده سابق این پایگاه  با اهدای لوح تقدیر از طرف فرماندهی سپاه، ریاست دانشگاه و دفتر نهاد رهبری تقدیر شد.
مولودی خوانی در مدح حضرت ابالفضل العباس(ع) از دیگر برنامه های این مراسم بود.