امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:22

جلسه ریاست دانشگاه با امام جمعه گناباد

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با امام جمعه گناباد دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار ضمن تشریح برنامه تحول نظام سلامت گفت: این برنامه در راستای طرح هدفمندی یارانه‌ها اجرایی شده است. دکتر رضا احمدی با بیان اینکه اعتبارات اجرای این طرح به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اختصاص یافته است، اظهار داشت: در این طرح بیمارستانهای شهرهای مختلف بر اساس ضریب محرومیت، درجه بدی آب و هوا، مرزی یا غیر مرزی بودن، جمعیت شهر و شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تسهیلات منطقه جهت جذب پزشک به چهار دسته تقسیم شده است که بر اساس آن بیمارستان‌های 22بهمن گناباد و 15 خرداد بیدخت جزء گروه ج و بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان جزء گروه الف قرار گرفته است.
وی به تشریح اقدامات انجام شده در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه پرداخت و افزود: کاهش میزان پرداختی بیماران بستری، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستانهای دانشگاهی، ارتقای کیفیت خدمات ویزیت، ارتقای کیفیت هتلینگ، حفاظت مالی از بیماران صعب العلاج، خاص و نیازمند
و ترویج زایمان طبیعی از جمله بسته‌های حمایتی این برنامه است.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: در همین راستا، کلینیک ویژه‌ای برای ارائه خدمات متخصصان راه‌اندازی خواهد شد که در حال حاضر در مرحله رایزنی و عقد قرارداد با متخصصین رشته‌های مختلف هستیم.
امام جمعه گناباد در این دیدار ضمن قدردانی از دست اندرکاران حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اجرای برنامه تحول نظام سلامت، فرصت خوبی برای کاهش مشکلات مردم و بیماران است. حجت الاسلام حسن صادقی نسب با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری در خصوص حل مشکلات مردم در حوزه درمان، اظهار امیدواری کرد اجرای کامل این برنامه باعث حل ریشه‌ای مشکلات درمانی مردم شود. وی، برنامه ریزی مناسب، دقت و وجدان کاری را برای تحقق کامل این طرح ضروری برشمرد و ابراز امیدواری کرد با تداوم اجرای این طرح، ضمن کاهش مشکلات بیماران بویژه کاهش هزینه‌های پرداختی، زمینه افزایش رضایت‌مندی مردم فراهم شود.