امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

جلسه ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز دانشگاه برگزار شد

جلسه ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور دبیر ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی و اعضاء این ستاد در سالن زکریا برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دبیر ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی در این جلسه با بیان اینکه هر مقداری که دین تحمیل شود، تمرد به همان نسبت افزایش می‌یابد، گفت: مدرسه، مساجد و محل تجمعات دینی باید توسط افرادی که علم مدیریت و دانش دینی دارند، مدل سازی شوند و هیچ مدلی نباید به شکل تحمیلی در جامعه رواج یابد.
حجت الاسلام سبحانی نیا، توجه و نگاه جدی مسئولان دانشگاه به برنامه‌های معنوی بویژه توسعه و ترویج اقامه نماز جماعت را بسیار مثبت و قابل ستایش عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌ها و حوزه های علمیه می توانند روش های مبتنی بر خلاقیت در روش تربیت دینی را گسترش دهند.
وی، جامعه مخاطب دانشگاه را مخاطب منطقی عنوان و تصریح کرد: نوع بیان مطالب و سخنان روحانیون در هر مسجد  و نمازخانه‌ای باید متناسب با شرایط مخاطب باشد.
وی با بیان روایاتی از ائمه اطهار(ع)، به ضرورت رعایت نظافت و پاکیزگی اشاره کرد و افزود: باید فضای عبادی، فضایی دلچسب باشد و برای جذب مخاطب بویژه جوانان باید در این جهت تلاش نماییم.
دبیر ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی به نقش مهم و تاثیرگذار اساتید به عنوان الگوهای عملی دانشجویان اشاره کرد و گفت: اساتید باید ضمن تذکر معنوی در کنار تذکر علمی، با رفتار مناسب و متعهدانه خود،  الگوهای عملی خوبی برای دانشجویان باشند.
 حجت الاسلام سبحانی نیا بر لزوم تلاش در جهت جذب جوانان به مساجد و برنامه‌های معنوی تاکید کرد و افزود: باید برای توسعه و ترویج اقامه نماز، فعالان در مساجد و نمازخانه‌ها، آسیب شناسی شوند.
دبیر ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از همکاری، مشارکت و اهتمام ویژه همه رابطین ستاد اقامه نماز قدردانی کرد.  حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب از اهتمام و توجه ویژه اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه به اقامه نماز جماعت در واحدها و حوزه‌های مختلف قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه هماهنگی در جهت اتمام جلسات و کلاسهای درسی در موقع اقامه نماز جماعت، موجب افزایش چشمگیر حضور پرسنل و دانشجویان در نمازهای جماعت شده است. وی، ترویج فرهنگ اقامه صحیح نماز را سد محکمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن عنوان کرد و افزود: تلاش در جهت ترویج فرهنگ نماز که بر اساس عشق و محتوا باشد، جنگ نرم دشمن را خنثی می کند. وی، نماز آگاهانه ، خاشعانه و خالصانه را بهترین سنگر در مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: نماز انسان را در گام برداشتن به سوی تقرب الهی و در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و وسوسه شیاطین و هوای نفس تقویت می کند.
در این جلسه، اعضای ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای ترویج فضای معنوی و نمازجماعت ارائه کردند.