امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:18

توسعه و ترویج برنامه‌های مذهبی فرهنگی از رسالت‌های دانشگاه است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز گفت: توسعه و ترویج برنامه‌های مذهبی فرهنگی از رسالت‌های دانشگاه است .

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج)، بر تلاش در جهت ترویج معارف دینی و تقویت فضای معنوی تاکید کرد و گفت: علاوه بر اقامه نماز جماعت در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس و نمازخانه امام رضا (ع) ستاد مرکزی، در بیمارستان‌های 22بهمن، 15 خرداد و آیت ا... مدنی بجستان، مراکز بهداشتی درمانی و  نمازخانه خوابگاه‌های دانشجویی، نماز جماعت اقامه می‌شود.
وی با اشاره به اقامه نماز جماعت صبح در خوابگاه‌های دانشجویی گفت: تلاشهای انجام شده در جهت تقویت فضای فرهنگی و معنوی به گونه‌ای است که مقام محترم وزارت در بازدید خود از این دانشگاه، گفت: یکی از فرهنگی‌ترین فضاهای دانشگاهی توام با نشاط دانشجویان در زمینه انجام فرایض دینی، مربوط به این دانشگاه است.
دکتر احمدی، انتصاب رابطین نماز را از اقدامات ستاد توسعه و ترویج اقامه نماز عنوان کرد و افزود: برای تقویت فضای معنوی و گسترش فرهنگ نماز، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز در مسجد و نمازخانه‌های دانشگاه فراهم شده است. وی برگزاری همایش ملی نماز و سلامت و همایش ملی معنویت، قرآن پژوهی و سلامت را از جمله اقدامات انجام شده در راستای ترویج معارف دینی برشمرد و تصریح کرد: برگزاری اعتکاف دانشجویی، برگزاری جلسات قرائت و تفسیر قرآن کریم و تجلیل از خادمان نماز را از جمله فعالیت‌های این ستاد عنوان کرد.
وی، تشکیل شوراهای فرهنگی نمازخانه‌ها و مسجد، طرح خادمان مهدی(عج) ، برگزاری جلسات هم اندیشی ائمه جماعت، برگزاری مسابقات احکام نماز و اذان در سطح دانشجویی، برگزاری اردوهای فرهنگی مذهبی به شهرهای مقدس قم و مشهد و راه اندازی پایگاه الکترونیک مسجد پیامبر اعظم(ص) را از دیگر اقدامات دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ نماز برشمرد و اظهار داشت: در جهت ترویج نهضت تفسیر، طرح تفسیر قرآن کریم بصورت مسابقه پیامکی برگزار شد.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، نظافت و غبارروبی مساجد را از جمله برنامه‌های این ستاد در دهه آخر ماه شعبان برشمرد و گفت: در طول ماه مبارک رمضان، هچون سالهای گذشته جلسات تفسیر قرآن کریم در راستای احیای سنت توجه به قرآن و گسترش و تعمیق فرهنگ دینی برگزار می‌شود.