امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:31

بازدیدهای ریاست دانشگاه از چند پایگاه اورژانس، خانه بهداشت و مرکز بهداشتی درمانی

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر خود به همراه مدیر روابط عمومی از واحدهای تحت پوشش، از چند خانه بهداشت، پایگاه اورژانس و مرکز بهداشتی درمانی در شهرستان بجستان بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با حضور در پایگاه اورژانس جاده ای عمرانی، از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.
وی در ادامه با حضور در روستای مرندیز در فاصله 35 کیلومتری بجستان، از مرکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت شهدای مرندیز بازدید کرد و روند ارائه خدمات به مراجعین و وضعیت بیماریها و پرونده‌ها و شاخص‌های بهداشتی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. دکتر احمدی در ادامه از خانه بهداشت و پایگاه اورژانس زین آباد در فاصله 15 کیلومتری بجستان بازدید کرد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آخرین بازدید خود در روستای خارفیروزی در فاصله 25 کیلومتری بجستان حضور یافت و نحوه پاسخگویی به مراجعین، انجام فعالیت‌های بهداشتی و شاخص‌های مربوط را بررسی کرد.دکتر احمدی در بازدیدهای خود از خانه‌های بهداشت، ضمن بررسی میزان شیوع دیابت، فشارخون و وضعیت حاملگی‌های موجود، بر لزوم خدمت رسانی مناسب و با کیفیت به روستائیان تاکید کرد و نقش خانه‌های بهداشت را در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری‌ها ضروری برشمرد.
شایان ذکر است پرسنل این مراکز در این دیدارها، مسائل و مشکلات موجود را ارائه کردند.