امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:17

تاکید ریاست دانشگاه بر تعامل بیشتر با آموزش و پرورش

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با مدیر جدید و معاونین آموزش و پرورش این شهرستان بر تعامل بیشتر این دو نهاد مهم و اثرگذار تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این دیدار که جمعی از اعضاء هیأت رئیسه نیز حضور داشتند، تأمين، حفظ، ارتقاء سطح سلامت جسماني و رواني دانش آموزان، نوجوانان و جوانان و در نهايت جامعه را از جمله اهداف مهم برنامه بهداشت مدارس عنوان کرد و افزود: از آنجا که بخش عظیمی از جمعیت کشور را دانش آموزان تشکیل میدهند، توجه به کیفیت و کمیت آموزش‌های بهداشتی در مدارس بسیار مهم و ضروری است.
وی با اشاره به افزایش بیماریهای غیرواگیر که بیشتر آنها به دلیل سبک نادرست زندگی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه پايه گذاري رفتارهاي بهداشتي و شيوه زندگي افراد در اين سنين صورت مي گيرد، باید در راستای آموزش رفتارهای درست و سبک صحیح زندگی تلاش کرد.
دکتر احمدی، بهره گیری از کارشناسان بهداشت برای آموزش در سطح مدارس را مهم و اثرگذار دانست و افزود: با توجه به اينكه دانش آموزان در سن آموزشي پذيري هستند و به آساني مطالب بهداشتي را فرا گرفته و به خانواده و جامعه انتقال ميدهند، باید از این فرصت مناسب در جهت آموزش مسائل بهداشتی و سبک زندگی استفاده کرد.
آقای سید محمد مهدوی مدیر آموزش و پرورش گناباد هم در این نشست، بر همکاری و تعامل بیشتر با دانشگاه در راستای حفظ و ارتقاء سطح سلامت تاکید و اعلام آمادگی کرد.