امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:18

دیدارجمعی از اعضاء هیأت رئیسه با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان، ضمن تبریک هفته قوه قضائیه، بر همکاری و تعامل بیشتر در راستای تامین سلامت جامعه تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی به همراه جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، همزمان با هفته قوه قضائیه(7-1 تیر) با حضور در دادگستری گناباد، این هفته را به ریاست دادگستری، دادستان و پرسنل تبریک گفتند.
وی در این دیدار با اشاره به حدیث " نعمتان مجهولتان الصّحّة و الأمان" گفت: سلامتی و امنیت دو نعمت بزرگ زندگی است که تا انسان از دست ندهد، اهمیت و ارزش آنها را درک نمی‌کند.
دکتر احمدی افزود: همانطور که دانشگاه علوم پزشکی در راستای تامین سلامت جامعه تلاش می‌کند، قضات محترم و کارکنان دادگستری در جهت تامین امنیت شهروندان تلاش می‌کنند.
رئیس دادگستری و دادستان شهرستان گناباد هم در این دیدار، بر تعامل بیشتر و ضرورت رسیدگی سریع و در حد مقدورات قانونی به پرونده‌های مرتبط با سلامت تاکید کردند.