امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:47

بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که ریاست، معاون درمان و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فرماندار و اعضای شورای اسلامی بجستان و رئیس بیمارستان آیت ا... مدنی نیز حضور داشتند، از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات و اجرای طرح تحول نظام سلامت قرار گرفتند.
همچنین حجت الاسلام دکتر رجایی با حضور در بخش‌های مختلف، از بیماران بستری عیادت و روند رسیدگی به وضعیت آنان را جویا شد. بیماران و همراهان آنها در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از اجرای این طرح، مسائل و مشکلات خود را مطرح نمودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این بازدید، به تشریح بسته‌های هشت گانه برنامه تحول نظام سلامت پرداخت و افزود: اجرای کامل این برنامه ضمن تحقق عدالت در سلامت و کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم، زمینه بهبود و تقویت تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت انسانی را فراهم نموده است.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه بجستان جزء معدود شهرهای خراسان رضوی است که تمام هشت بسته این برنامه بطور کامل اجرایی شده است، اظهار داشت: " حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستانهای دانشگاهی" از جمله بسته‌های برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت است که به منظور بهره مندی به هنگام مردم از خدمات درمانی از طریق حضور دائم پزشکان متخصص در بیمارستانهای دولتی اجرا می شود. وی، ارائه به موقع خدمات درمانی، پاسخگویی 24 ساعته، تعیین تکلیف بیماران توسط متخصص مربوط در بخش اورژانس در حداقل زمان ممکن، انجام به موقع ویزیت بیماران، اعمال جراحی و پروسیجرهای اورژانسی و افزایش رضایت‌مندی مردم را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد و اظهار داشت: در این دستورالعمل بیمارستانهای شهرهای مختلف بر اساس ضریب محرومیت، درجه بدی آب و هوا، مرزی یا غیر مرزی بودن، جمعیت شهر و شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تسهیلات منطقه جهت جذب پزشک به چهار دسته تقسیم شده است که بر اساس آن بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان جزء گروه الف قرار گرفته است.
دکتر احمدی تصریح کرد: در راستای اجرای این برنامه، مطلب متخصصان تعطیل و کلینیک ویژه‌ای با حضور متخصصان در این بیمارستان راه اندازی شده است که میزان پرداختی بیماران در این کلینیک برای هر ویزیت، تنها سه هزار تومان است. وی افزایش رضایتمندی مردم را از جمله اهداف اجرای این برنامه عنوان کرد و اظهار داشت: در همین راستا و با هدف استاندارسازی خدمات بر اساس نیازها و انتظارات خدمات گیرندگان، عملیات اجرایی ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستانهای تحت پوشش آغاز شده و در حال انجام است.
وی بر رفع نواقص و مشکلات موجود تاکید و اظهار امیدواری کرد با تحقق کامل این برنامه شاهد کاهش آلام مردم باشیم.
دکتر احمدی، رایگان شدن زایمان طبیعی، کاهش میزان پرداختی بیماران بستری و حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم را از دیگر مزیت‌های اجرای این برنامه برشمرد.
شایان ذکر است در پایان، از روند عملیات اجرایی دیالیز و ccu در حال احداث بیمارستان بازدید کردند.