امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:55

بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه از بیمارستان 22بهمن گناباد

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه گناباد با حضور در بیمارستان 22بهمن، از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در این بیمارستان بازدید کردند.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رجایی در این بازدید که ریاست، معاون درمان و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، رئیس، مدیران داخلی و پرستاری بیمارستان 22بهمن نیز حضور داشتند، با حضور در بخش داخلی، ccu ، چشم و دیالیز ضمن عیادت از بیماران بستری و دلجویی از آنان، در جریان وضعیت ارائه خدمات و رسیدگی به آنها قرار گرفت.
بیماران و همراهان آنها در این بازدید، ضمن بیان مسائل و مشکلات خود در حوزه درمان، از اجرای برنامه تحول نظام سلامت ابراز رضایت و خوشحالی نمودند.
کاهش هزینه های پرداختی، افزایش کیفیت ارائه خدمات و بهبود فضای فیزیکی بیمارستان از جمله مهمترین فواید مطرح شده توسط مردم پس از اجرای این طرح بود. بیماران و همراهان آنها در این دیدار، بالابودن هزینه های درمانی با توجه به درآمد پایین مردم در این مناطق محروم را مهمترین مشکل مردم در هنگام بیماری عنوان و اظهار امیدواری کردند که تداوم اجرای این طرح موجب افزایش امیدمردم و کاهش مشکلاتشان گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این بازدید، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در بیمارستانها، کاهش هزینه‌های پرداختی و افزایش رضایتمندی مردم را از مهمترین اهداف اجرای این برنامه عنوان کرد.
دکتر احمدی، ترویج زایمان طبیعی را از جمله بسته های مهم برنامه تحول نظام سلامت برشمرد و تصریح کرد: کاهش میزان سزارین به میزان ده درصد تا پایان سال 1393، رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی و افزایش انگیزه ارائه دهندگان خدمت جهت افزایش میزان زایمان طبیعی در مراکز دولتی از جمله اهداف اجرای این برنامه است.
وی، افزایش رضایت‌مندی مادران باردار از طریق حریم خصوص با بهینه سازی فضای فیزیکی اتاقهای زایمان را از دیگر اهداف این برنامه برشمرد و اظهار داشت: بر همین اساس و در راستای ارتقای کیفیت هتلینگ، کار اصلاح ساختار بلوک زایمان در حال اجراست.
شایان ذکر است نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه گناباد با حضور در بخش زایشگاه بیمارستان، از نزدیک روند اجرای دستورالعمل ارتقای کیفیت هتلینگ و اصلاح فضای فیزیکی آن را مورد بازدید قرار دادند.