امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:36

قدردانی امام جمعه گناباد از دانشگاه

امام جمعه گناباد در خطبه های نماز جمعه 13 تیرماه، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی گناباد به خاطر اجرای برنامه تحول نظام سلامت قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی نسب از اجرای طرح ارزشمند تحول نظام سلامت که مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری است قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه این طرح به خوبی در بیمارستانهای شهرستان گناباد همچون سایر بیمارستانهای دولتی کشور در حال اجراست.
وی افزود: کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم که در قالب اجرای این طرح انجام می‌شود موجبات مسرت و رضایتمندی مردم را فراهم کرده است.
حجت الاسلام صادقی نسب از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی گناباد که با اجرای این طرح زمینه کاهش آلام و تسکین درد تامین هزینه‌های سنگین درمان بیماران را فراهم نموده است، تشکر کرد.