امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:36

اجرای برنامه تحول نظام سلامت موجب کاهش دغدغه‌های درمانی مردم شده است

نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای برنامه تحول نظام سلامت موجب کاهش دغدغه‌های درمانی و افزایش رضایتمندی مردم شده است.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رجایی در حاشیه بازدید از بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خوشبختانه برنامه تحول نظام سلامت، آثار بسیار مثبتی در زمینه کاهش هزینه‌ها و خدمات دهی به بیماران داشته است.
وی، تامین سلامت مردم را یکی از وظایف دولت در نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و تصریح کرد: امیدواریم با اجرای درست و مستمر برنامه تحول نظام سلامت، ضمن اجرای بخشی از قانون اساسی که به درستی اجرا نشده است، زمینه تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "بیمار به جز درد بیماری، دردی نداشته باشد" محقق شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای این طرح، نقش بسیار خوبی در کاهش آلام مردم داشته است، تصریح کرد: دستاوردهای اجرای برنامه تحول نظام سلامت می‌تواند موجب افزایش انگیزه برای نمایندگان محترم مجلس باشد تا سال آینده نیز با اختصاص اعتبارات مناسب، زمینه استمرار این برنامه موفق را فراهم نمایند.
وی، سلامت را یکی از دغدغه های اصلی و همیشگی نمایندگان مجلس برشمرد و ضمن ابراز خرسندی و رضایت از وضعیت اجرای برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار داشت: خوشحالم که ثمره کار مجلس در اختصاص اعتبارات مناسب به حوزه سلامت را در اینجا دیدم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد رجایی افزود: انشاءا... پیش بینی‌هایی صورت گیرد تا شهروندانی که وضعیت مالی خوبی ندارند هم بتوانند از تخفیفات ویژه ای که برای روستائیان و عشایر در نظر گرفته شده است استفاده نمایند.
 امام جمعه گناباد هم در این بازدید گفت: اجرای این طرح، بنده را به لحاظ روحی بسیار خوشحال کرده است و امیدوارم عزیزان دست اندرکار این طرح با روحیه و مدیریت جهادی و نظارت دقیق بتوانند این مهم را به انجام  برسانند.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب از این طرح به عنوان یک اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه یاد کرد و افزود: خوشبختانه اجرای این طرح باعث افزایش رضایتمندی شهروندان شده است.