امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:20

دو میلیارد ریال، سهم یارانه سلامت در 45 روز نخست اجرای برنامه تحول نظام سلامت

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در 45 روز نخست اجرای برنامه تحول نظام سلامت، دو میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه ها در سه بیمارستان تحت پوشش دانشگاه به بیماران به عنوان سهم یارانه سلامت پرداخت شده است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه کاهش هزینه های پرداختی از جیب مردم سهم بسزایی در تکریم ارباب رجوع و حفظ شان و منزلت بیماران داشته است، اظهار داشت: طی این مدت بالغ بر 200 زایمان طبیعی  به صورت رایگان انجام شده است که علاوه بر ترویج زایمان طبیعی، در درازمدت موجب کاهش تعداد سزارین خواهد شد.
وی با اشاره به راه اندازی کلینیک ویژه در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، خاطرنشان کرد: هم اکنون عملیات اجرایی راه اندازی کلینیک ویژه در گناباد در حال انجام است و با استقرار متخصصان در آن، مردم شریف شهرستان گناباد از خدمات ویزیت ارائه شده در این مرکز با هزینه سه هزار تومان بهره مند خواهند شد.