امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:03

بازدید ریاست دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای بازدیدهای مستمر خود از واحدهای تحت پوشش و وضعیت موجود، از مراکز بهداشتی درمانی شماره 3الف، خانه بهداشت شهدای بهاباد و پایگاه بهداشتی درمانی نوقاب بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این بازدید که مدیر روابط عمومی نیز حضور داشت، با پزشک، بهورز و پرسنل آین واحدها گفتگو و در جریان مسائل، مشکلات و وضعیت موجود قرار گرفت. وی با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت، اظهار امیدواری کرد با اجرای هرچه سریعتر بسته های بهداشتی این طرح، بتوانیم در کنار رفع مشکلات مردم در حوزه درمان، از بروز بیماریها جلوگیری و در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت گام برداریم.
بررسی پرونده های موجود، وضعیت شیوع بیماریهای مختلف و نحوه ارائه خدمات و پاسخگویی به مراجعین از دیگر برنامه های ریاست دانشگاه در این بازدیدها بود.