امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:10

اردوي راهيان نور كاركنان دانشگاه برگزار شد.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی گفت: این اردو با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت ، ارتقاء سطح بصیرتی اعتقادی و بازخوانی جنبه های مختلف دفاع مقدس ، تبیین اهداف و تجدید پیمان با آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار شد.
دکتر مرتضی تجددی افزود: در این اردو که به مدت یک هفته برگزار شد ، چهل نفر از کارکنان حوزه های تابعه حضور داشتند. وی ، بازدید از مناطق عملياتي فتح المبين، فكه، بستان، دهلاويه ، هويزه ، طلائيه ، شلمچه ، اروند كنار ، والفجر 8 ، بدر و خيبر را از مهمترین برنامه های این اردوی فرهنگی مذهبی عنوان کرد. دکتر تجددی افزود: شرکت کنندگان علاوه بر زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) ، مسجد مقدس جمكران و مرقد مطهر حضرت دانيال نبي (ع) ، با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ، با آرمان های انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) تجدید میثاق نمودند.