امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:32

بازدید ریاست دانشگاه از پروژه خوابگاه دانشجویی

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در پردیس، از روند عملیات اجرایی پروژه خوابگاه دانشجویی در حال احداث بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که معاون درمان، مدیر دفتر فنی و مدیر روابط عمومی نیز حضور داشتند، دکتر احمدی از نزدیک در جریان وضعیت اجرای پروژه و پیشرفت فیزیکی قرار گرفت. پیمانکار پروژه نیز در این بازدید، ضمن تشریح نقشه پروژه، گزارشی از وضعیت موجود و کارهای مختلف در حال اجرا ارائه کرد.
مدیر دفتر فنی گفت: کار احداث خوابگاه دانشجویی فجر2، از تیرماه سال 91 آغاز شد و پس از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 92 تعطیل شد اما خوشبختانه با جذب سی و پنج میلیارد ریال اعتبار در انتهای سال 92، عملیات اجرایی آن مجددا از خردادماه سالجاری آغاز شد.
مهندس یعقوبی با بیان اینکه این خوابگاه دانشجویی با زیربنای 4700 متر مربع در پنج طبقه احداث می شود،  افزود: این خوابگاه شامل چهار طبقه مسکونی و هر طبقه دارای ظرفیت اسکان هفتاد و پنج دانشجو در هجده اتاق است.
وی، نمازخانه، کتابخانه، نت لب، اتاق فرهنگی، اتاق مهمان، اتاق تلویزیون و ... را از امکانات دیگر این خوابگاه دانشجویی سیصد نفره برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا بهمن ماه سالجاری عملیات اجرایی آن پایان پذیرد و از آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393 شاهد حضور دانشجویان در این خوابگاه باشیم.