امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:44

محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه توسط جامعه دانشگاهی

جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه، از قشرهای مختلف مردم بویژه دانشگاهیان برای حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.
باسمه تعالی

‎« سبحان الذی أسرى بعبده لیلاً من المسجد الحرام إلى المسجد الأقصى الذی باركنا حوله لنریه من آیاتنا انه هوالسمیع البصیر» ( اسراء آیه 1)

تدبیر و ابتکار حکیمانه و خردمندانه حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس تنها یک نامگذاری نبود، بلکه یک جریان‌سازی فرهنگی سیاسی و ترسیم یک راهبرد سرنوشت‌ساز در روند مقاومت اسلامی مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین برای جهان اسلام بود. روزی که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی آن را یوم‌الله نامیدند. روزی که نماد وحدت و یكپارچگی جهان اسلام و خروش عالم گیر مسلمین در حمایت از آرمان های ملتی مظلوم است که هر سال با شكوه تر از گذشته عزم و اراده مسلمین و جهانیان را متجلی می سازد.
 همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در روزهای اخیر بر ضرورت وحدت و اتحاد بین دولت ها و ملت های مسلمان تاکید نموده و فرمودند: « کشتار مردم غزه بدست صهیونست های غاصب باید دولت ها و ملت های اسلامی را بخود بیآورد تا دست از اختلاف بردارند و با یکدیگر متحد شوند» آلام مردم فلسطین سال ها است که ادامه دارد اما این روزها رژیم اشغالگر قدس، دست به جنایاتی در غزه زده و چنان بی‌رحمانه مردم بی‌دفاع به ویژه زنان و کودکان را به خاک و خون می‌کشد که هیچ انسان آزاده‌ای را تاب تحمل آن و سکوت در مقابلش نیست. این هجوم وحشیانه بار دیگر ماهیت اسرائیل و نیات حامیان او را مخصوصآ آمریکا و بعضی از سران کشورهای عربی را آشکار ساخت و داغ ننگی بر پیشانی آنها نهاد. امروز ملت مسلمان ایران مساله فلسطین و وقایع اسف بار غزه را به عنوان مساله اصلی منطقه و جهان اسلام در برابر نظام سلطه و زورگویی های غرب و صهیونیسم دانسته و بر اساس نصح صریح قرآن که مستضعفین را وارثین زمین میداند، معتقد است که بی تردید سرنوشت رژیم جعلی، ضد انسانی و حیوان صفت صهیونیستی، چیزی جز اضمحلال و نابودی نخواهد بود.
ما جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن اعلام حضور یکپارچه در راهپیمایی روز جهانی قدس ، با صدایی رسا و همنوا با رهبری معظم انقلاب و همراه با عموم ملت فهیم و شریف ایران اسلامی، ضمن محکوم نمودن این فجایع اسف بار غیر انسانی از همه مسلمانان آزادی خواه جهان و بویژه مردم فهیم، آگاه، عدالت طلب ایران اسلامی دعوت می‌نمائیم که در مقابل این ظلم و بیداد آرام ننشسته، با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، پاسخ قاطع و دندان شکنی به اقدامات ضد بشری و شیطنت‌های رژیم اشغالگر قدس و حامیان آن بدهند تا مدعیان دروغین دموکراسی و حقوق بشر بدانند که آرمان آزادی قدس شریف و فلسطین عزیز هرگز فراموش نخواهد شد.
جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد