امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:39

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی در راهپیمایی روز قدس

اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، اساتید، پزشکان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از تجمع در محل ستاد مرکزی دانشگاه، همگام با سایر مردم همیشه درصحنه شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، شرکت کنندگان در این راهپیمایی، مسیر میدان آزادگان تا مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) را پیمودند و با شعارهای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا ، امروز روز قدس، روز دین است تجلی قدرت مسلمین است و دفاع از فلسطین باعث عزت ماست، نابودی اسرائیل خواسته ملت ماست، ضمن محکوم کردن جنایات غیرانسانی و حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی بویژه علیه مردم مظلوم و بی دفاع غزه، خواستار آزادی قدس شریف از چنگال اشغالگران شدند.
راهپیمایان روز قدس یک بار دیگر با حضور باشکوه و حماسی خود، ولایت پذیری و پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) را به نمایش گذاشتند و با رهبر معظم انقلاب تجدید پیمان نمودند.
در پایان این راهپیمایی در محل مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره)، بیانیه سراسری روز جهانی قدس قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای ا... اکبر، مفاد آن را تایید کردند.
فرماندار گناباد در پایان این راهپیمایی، رفتار امروز مسلمانان را به رفتار کوتاه نظرانه برخی از صحابه پیامبر گرامی اسلام (ص) تشبیه کرد و افزود: امروز آن چیزی که ناجی جریان سلطه جهانی است، ایجاد اختلاف و جنگ بین شیعه و سنی می باشد، بنابراین انسجام داخلی برای مدیریت مسائل منطقه و بین المللی امری بسیار ضروری می باشد.
محمد صفایی افزود: امام خمینی (ره) فلسطین را مسئله جهان اسلام کردند تا همه ستم دیدگان و همه انرژی جهان سلام برای ضایع کردن این درد جهانی به خدمت بگیرند و امروز این مهم تحقق یافته است.
وی، مسئله فلسطین را از سه منظر اسلام خواهان و قرآنی، انسانی و خطر تجاوزگری تمامی جغرافیای جهان اسلام توسط رژیم صهیونیستی مرتبط با ایران اسلامی قلمداد نمود و در خصوص دلایل تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در تهاجم سوم گفت: تشویق اسرائیل به تجاوزگری از سوی عرب های خائن، حاکمیت یک جریان وابسته در مصر که محاصره غزه را کامل کرد، قطع ارتباط برخی از سران حماس با عقبه خود یعنی سوریه، درگیری های داخلی جبهه های مقاومت در لبنان، عراق، لیبی و جریان اخوان، درگیری ایران در حوزه انرژی هسته ای و تحریم اقتصادی و توجه جامعه جهانی به بازی جهانی و غفلت از تجاوزگری های رژیم صهیونیستی مهمترین عوامل بروز این تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم بی گناه و روزه دار و مؤمن غزه است.
وی،  شکست اخلاقی، امنیتی و سیاسی را از جمله شکست‌های تجاوزگری اخیر اسرائیل در حمله به غزه قلمداد نمود و افزود: افکار عمومی جهانی اجازه نسل کشی وحشیانه را به رژیم صهیونیست نمی دهند و شاهد بسیج فرا اسلامی و جهانی علیه رژیم صهیونیستی می باشیم.