امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:37

جلسه برنامه ریزی اردوهای جهادی و طرح هجرت شهرستان گناباد برگزار شد

جلسه برنامه ریزی اردوهای جهادی و طرح هجرت شهرستان گناباد با حضور روسای دانشگاه‌ها، ادارات و نهادهای مختلف در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این جلسه که ریاست دانشگاه نیز حضور داشت، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از اردوهای جهادی به عنوان واسطه خیر در بحث خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار یاد کرد و افزود: این برنامه ها که فقط برای رضای الهی و بدون هیچ حقوق و مزایایی انجام می‌گیرد باعث تقویت روحیه خودسازی، سازندگی و مدیریت جهادی در نسل جوان دانشجو و دانش‌آموز خواهد شد .
حجه الاسلام والمسلمین صادقی نسب به تشریح اهداف برگزاری این جلسه و ماهیت برگزاری اردوهای جهادی و هجرت پرداخت و ضمن تاکید بر برگزاری هرچه باشکوهتر این اردوها، افزود:  با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، این اردوها در لبیک به فرمان رهبری برگزار می‌شود.
فرماندار گناباد هم در این جلسه، با اشاره به این که کارکرد فرهنگی اردوهای جهادی در مناطق محروم مورد توجه است، افزود: با توجه به اینکه بیکاری، تن‌پروری و بی‌عزمی در عرصه جامعه از مهمترین معضلات کنونی ما در جامعه امروز است، برگزاری این اردوها موجب ترویج فرهنگ کار و تلاش در روستاها و جامعه خواهد شد.
محمد صفایی از اداره تبلیغات اسلامی و مدیریت حوزه علمیه شهرستان خواست که ترویج و تبیین مباحث سبک زندگی اسلامی و فرهنگ کار و کوشش را بر اساس نیازهای روستاهای هدف در دستور کار خود قرار دهند. وی با اشاره به روستاهای هدف اردوهای جهادی امسال، خواستار نگاه جدی به مقوله اشتغال آفرینی در روستاها و استفاده از توان بالفعل مناطق جهت ایجاد اشتغال شد و بر لزوم برنامه ریزی صحیح در این حوزه تاکید کرد.
همچنین در این جلسه، مهندس جواد باقری مسئول گروه جهادی ردپای یار شهرستان و آقای مرادپور مسئول بسیج دانشجویی شهرستان به بیان روستاهای هدف گروه جهادی دانشجویی ردپای یار و طرح هجرت بسیج سازندگی پرداختند .