امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:59

پيام رئيس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

دكتر رضا احمدي رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد، در پيامي 17 مراد روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران متعهد و پر تلاش عرصه اطلاع رساني تبريك گفت.
به گزارش وب‌دا، متن كامل پيام بدين شرح است؛

" ن وَالقَلَمِ وَ ما يَسْطُرُونَ"
«سوگند به قلم و آنچه مي‏نويسند»
17 مرداد یادآور خاطره شهید محمود صارمی است كه به معنای واقعی يكي از مصاديق سوگند حضرت حق به قلم است.
بزرگ مرد عرصه خبر و اطلاع رسانی كه در 17 مرداد 77 در مزارشريف افغانستان به شهادت رسيد  و به پاس قدردانی از شهیدان عرصه اطلاع رسانی، اين روز به نام خبرنگار نامگذاري شده است.
روز خبرنگار در حقيقت فرصت مغتنمي است براي پاسداشت کوشش های صادقانه خبرنگاراني که برای دسترسی ، تولید، توزیع و انتشار اطلاعات از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.
خبرنگاران پيشتازان عرصه آگاهي بخشي و راويان صادق، امين و متعهد اخبار و رويدادها هستند كه با تعهد، امانت، صداقت، صراحت، مسئوليت پذیری، دلسوزي، ايثار، دقت و صبوري به عنوان چشم بينا و زبان صادق و گوياي جامعه، با شناخت صحيح از مسائل و مشكلات موجود، در جهت رفع آنها تلاش مي‌كنند.
خبرنگاران از سرمايه‌هاي اجتماعي هستند كه نقش مهم و رسالتي بزرگ در جهت نهادينه كردن فرهنگ و توسعه و پيشرفت هر جامعه‌اي دارند و با بصيرت افزايي، نقد مفيد و سازنده و انعكاس دقيق چالش‌ها و مشكلات موجود، زمينه رشد و تعالي و حل مشكلات جامعه را فراهم مي‌نمايند.
از آنجا كه یکی از حقوق اساسی مردم آگاهی و دانستن است و آگاهی دادن و اطلاع ‌رسانی صحیح در حوزه سلامت و بهداشت از اولی ترین حقوق مردم و یکی از مهمترین راهکارهای توسعه و فرهنگ سازی سلامت در جامعه به شمار می رود و با توجه به اينكه روابط عمومی های دستگاه های اجرایی یکی از مهم ترین منابع کسب اطلاعات برای خبرنگاران است، تعامل و ارتباط سالم ، سازنده و موثر اين دو حوزه كه فصل اشتراك آنها، اطلاع رساني به مردم است، ضمن تسريع در امر اطلاع رساني، موجب تقويت آگاهي بخشي جامعه و افزايش آگاهي مديران دستگاه هاي اجرايي از ميزان رضايت مردم و مسائل و مشكلات مي‌شود.
اينجانب ضمن قدرداني و سپاس از همه خبرنگاراني كه با انعكاس دستاوردها و توانمندي هاي دانشگاه، و نیز دغدغه های مردم در حوزه سلامت، یاری رسان دانشگاه در انجام خدمت شایسته تر بوده اند، فرا رسیدن روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران متعهد و پر تلاش عرصه اطلاع رساني، که با قلم وهمت بلندشان در افزایش امید و همدلی جامعه کوشش می نمایند، تبریک عرض نموده و موفقيت و سربلندي این عزیزان را در پرتو عنايات و الطاف باري تعالي آرزومندم.
اميدوارم با تعامل بيشتر و سازنده تر خبرنگاران محترم با روابط عمومي بزرگترين دستگاه اجرايي شهرستان، ضمن افزايش سطح آگاهي و ارتقاي فرهنگ سلامت جامعه در جهت تحقق شعار " انسان سالم محور توسعه پايدار "، شاهد كسب موفقيت هاي بيشتر و افزايش كيفيت خدمات حوزه سلامت به منظور خدمت رساني مطلوبتر به مردم شريف منطقه باشيم.
                                                                                 دكتر رضا احمدي
                                                                          رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد