امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:01

پیام تشکر و قدردانی وزیر بهداشت از تجمع پرشور جامعه پزشکی در حمایت از مردم مظلوم غزه

دکتر سید حسن هاشمی در پیامی از تجمع پرشور جامعه پزشکی در حمایت از مردم مظلوم غزه تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر هاشمی،با تحسين اين همدلي و همراهي آحاد جامعه پزشكي در مقابل سكوت مدعيان حقوق بشر، از  حضور پرشور سپید پوشان جامعه پزشکی که با تجمع خود آمادگی خود را برای امدادرسانی و کمک به مجروحین و مصدومین و درخواست از سازمان‌های بین‌المللی به منظور بازکردن مسیری برای امدادرسانی به این مردم مظلوم اعلام کردند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.
 در این پیام وزیر بهداشت از وزرای بهداشت ادوار گذشته، اعضاء کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، دانشجویان، اساتید دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان نظام پزشکی،سازمان نظام پرستاری، سازمان تامین اجتماعی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، شهرداری تهران، اداره کل سلامت شهرداری، شهرداری منطقه 6 تهران، بسیج جامعه پزشکی، سازمان پزشکان مسلمان بدون مرز، انجمن های علمی و صنفی جامعه پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، دانشگاه بقیه الله ، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، انجمن پزشکان عمومی به جهت حضور پرشور در تجمع بزرگ جامعه پزشکی در میدان فلسطین  تشکر و قدردانی کرد.
وزیر بهداشت همچنین از خبرگزاری ها و مطبوعات، به ویژه سازمان صداوسیما به جهت پوشش گسترده و مناسب خبری این تجمع قدردانی کرد.