امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:56

بازدید ریاست دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه مدیر روابط عمومی، ضمن بازدید از ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان بجستان، در جلسه ای با مدیران و کارشناسان این شبکه مسائل و مشکلات موجود را بررسی کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف ساختمان شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی بجستان به تجهیز کامل آن اشاره کرد و افزود: در صورت تخصیص اعتبار در سال 93، تکمیل این ساختمان جزء طرحهای اولویت دار خواهد بود و عملیات اجرایی تکمیل و تجهیز طبقه دوم آن آغاز خواهد شد. وی، احداث این پروژه را از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان خراسان رضوی عنوان کرد و افزود: این پروژه در زمینی به مساحت  یک و نیم هکتار و با زیربنای 1610 متر مربع در سه طبقه احداث می‌شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه در جهت رفع نیازها و دسترسی راحت تر مردم، طبقه همکف این پروژه تکمیل و تجهیز شده و بطور موقت شبکه بهداشت و درمان در آن مستقر شده است، تصریح کرد: تا کنون 12 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی برای این پروژه هزینه شده است که در مجموع هم اکنون 70درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه برای تکمیل این ساختمان 5 میلیارد ریال دیگر اعتبار لازم است.
سپس ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه ای با حضور رئیس، مدیران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان بجستان به بررسی مسائل و چالش‌های موجود پرداختند.
دکتر احمدی در این جلسه به تشریح اهمیت اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کاهش میزان پرداختی بیماران بستری، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و تحقق عدالت در سلامت پرداخت و اظهار داشت: خوشبختانه شهرستان بجستان جزء اولین شهرهایی است که به جز بسته حمایت مالی از بیماران صعب العلاج، خاص و نیازمند، تمامی بسته‌های این طرح، از 15 خردادماه اجرایی شده است.
وی با اشاره به تعطیلی مطب پزشکان متخصص و حضور آنان در بیمارستان در راستای اجرای این طرح افزود: کلینیک ویژه بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان با حضور متخصصین محترم راه‌اندازی شده است که همه روزه در شیفت صبح و عصر با رعایت سیستم ارجاع و دفترچه بیمه پایه پذیرای بیماران مراجعه کننده با نرخ ویزیت 3 هزار تومان می‌باشد.
دکتر احمدی بر تعامل بیشتر با امام جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان تاکید کرد و افزود: باید در کنار تلاش برای کاهش مشکلات بیماران و ارائه خدمات مطلوب، در جهت افزایش رضایتمندی پزشکان متخصص برای ماندگاری بیشتر آنان گام برداریم.
وی با اشاره به بازدیدهای مستمر خود از مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت، از وضعیت موجود ابراز رضایت کرد.
وی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه تحول نظام سلامت، بر لزوم تهیه و توزیع بسته ها ی آموزشی مناسب و ارائه خدمات و جزئیات این طرح به مردم در سطح مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت تاکید کرد.
دکتر خاکسار رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان هم در این جلسه ضمن قدردانی از حمایت‌ها و تلاشهای ریاست دانشگاه، همدلی و همراهی مدیران و کارشناسان شبکه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بازدیدهای مدون بصورت فصلی و مرتب از مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود. در ادامه این جلسه مدیران و کارشناسان شبکه، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.