امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:56

تجلیل از پزشکان نمونه دانشگاه همزمان با روز پزشک

یکم شهریورماه ، همزمان با روز پزشک از  ده  نفر از پزشکان نمونه و یک داروساز نمونه دانشگاه با اهدا لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که اعضاء سازمان نظام پزشکی شهرستان به همراه خانواده آنها حضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک روز پزشک به جامعه پزشکی شهرستانهای گناباد و بجستان که در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه تلاش  میکنند، رسالت و تعهد اخلاقی را مهمترین جنبه کار پزشکی عنوان کرد و با اشاره به روایاتی در خصوص اهمیت نجات جان افراد، افزود: کاهش آلام بیماران، ایثار، نوع‌دوستی، قابلیت اعتماد، وظیفه‌شناسی، شرافت و درستکاری از اجزای تعهد اخلاقی این حرفه است.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه طبیب واقعی قلوب همه ما انسانها خداوند متعال است، با تشریح ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی طبیبان در گذشته گفت: پزشکان باید علاوه بر توجه به جسم، به روح و روان بیمار نیز توجه داشته باشند و با حضور به موقع، برخورد صادقانه با بیمار و دقت و گذاشتن زمان مناسب در جهت کاهش آلام او تلاش نمایند.
وی از حرفه پزشکی به عنوان یک مسئولیت دینی، ضرورت اجتماعی و انسانی و رسالت اخلاقی یاد کرد و افزود: رجوع مردم برای رفع درد و نیازمندیهایشان نعمتی است که از طرف خداوند متعال نصیب پزشکان شده که باید از این فرصت خدمتگزاری بهره برده و در جهت انجام درست این تکلیف خوب گام برداریم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه پس از آغاز بکار دولت یازدهم، نگاه سلامت محور دولت و تعاملات خوب و سازنده مقام محترم وزارت با سازمانها و نهادهای مختلف باعث تحولات مثبتی در این حوزه شده است، اظهار کرد: تنها 25% تامین سلامت بر عهده وزارت بهداشت است و بقیه مسئولیت آن، نقشهایی است که بر عهده سایر دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی است و افزایش این تعاملات میتواند در بهبود وضعیت حوزه سلامت بسیار موثر باشد.
وی افزود: باید قدر فرصت همگامی، همکاری و همراهی همه دستگاهها و نهادهای اجرایی را در جهت ارتقاء سلامت جامعه بدانیم و در این راستا تلاش نماییم.
وی با تشریح فعالیتهای صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تکمیل ساختمان بیمارستان علامه بهلول و دانشکده پزشکی را از جمله مهمترین فعالیتهای عمرانی در حال اجرا عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده و جذب اعتبارات مناسب، عملیات اجرایی پروژه بیمارستان علامه بهلول با 80% و پروژه دانشکده پزشکی با 60% پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
وی، ویزیت رایگان روستاییان توسط بنیاد خیریه نورآوران سلامت را از جمله برنامه های اجرا شده در حوزه بهداشت و درمان در این مدت عنوان کرد و افزود: در قالب این برنامه 12500 نفر از گروه‌های هدف از نظر چشم‌پزشکی و دندانپزشکی مورد معاینه و درمان قرار گرفتند.
دکتر احمدی طرح تحول نظام سلامت را مهمترین برنامه وزارت بهداشت در راستای تحقق عدالت و کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم عنوان کرد و افزود: خوشبختانه تمامی بسته های این طرح در شهرستان بجستان اجرایی شده است و در شهرستان گناباد هم اکثر بسته ها اجرایی شده و کلنیک ویژه تخصصی نیز بزودی افتتاح و به شهروندان ارائه خدمت خواهد نمود.
وی به کسب مجوز یک رشته کارشناسی و دو رشته کارشناسی ارشد اشاره کرد و گفت: هم اکنون تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه به 23 رشته رسیده است.
در پایان این مراسم دکتر احمدی با اهدا لوح سپاس و هدیه از دکتر سیدمحمدرضا شریفی حسینی متخصص اطفال، دکتر علیرضا زارعی‌فر متخصص چشم‌پزشکی، دکتر غزاله جوادموسوی متخصص داخلی، دکتر فاطمه قوام سعیدی، دکتر سیامک سعیدی، دکتر علیرضا نظرزاده، دکتر فرشته محمدی دلوئی و دکتر فرحناز رمضانی به عنوان پزشکان نمونه تجلیل شد.  همچنین از دکتر زهرا اکبری به عنوان داروساز نمونه و از دکتر مهدی آتش پرور به عنوان دندانپزشک نمونه تجلیل شد.