امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:18

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، ضمن تبریک روز کارمند، از تلاشها و خدمات آنان قدردانی کرد.
«بسم الله الرحمن الرحیم»
هشتم شهریورماه، یادآور سالروز جنایت استکبار و شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر انقلابی جمهوری اسلامی است. این روز در حافظه تاریخی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، یادآور بزرگ مردانی است که خدمتگزاری بی ادعا، ایثار، اخلاص و صبوری سیره و روش آنان بود. از اینرو 2 تا 8 شهریور ماه به یاد این خدمتگزاران بی ادعا و خستگی ناپذیر، به نام هفته دولت نامگذاری شد تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، فرصت مناسبی برای تشریح دستاوردهای دولت و عملکرد خدمتگزاران باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت، چهارم شهریورماه فرا رسیدن روز کارمند را غنیمت می‌ شمرم تا ضمن تبریک و شادباش این روز به همه همکاران خوبم در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از تلاشهای صادقانه و ارزشمند همه کارکنان دانشگاه در راستای ارائه خدمات شایسته به مردم شریف منطقه صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.
بی شک کسب دستاوردها و موفقیت‌ها و خدمات دانشگاه بدون همکاری، همدلی و همراهی تک تک شما عزیزان امکان پذیر نخواهد بود. امیدوارم همگی بتوانیم با عمل به توصیه مقام معظم رهبری که فرمودند: " توصیه من به شما کارمندان دولت است که از وقت و امکانات و استعدادها و تواناييهاي خود، استفاده کنيد. اگر همه آحادي که امروز در اين دستگاه عظيم دولتي مشغول کارند، از ابتکار و نيرو و اخلاص و تواناييهاي فکري و روحي خودشان استفاده کنند، کار دولت، شتابانتر و بهتر و پيشرفتها، بيشتر و متناسب با همان قدمهاي بزرگي که امروز دولت جمهوري اسلامي و نظام مقدّس اسلامي در پيش رو دارد، خواهد شد."  بتوانیم با الگو گرفتن از شهیدان رجایی و باهنر در خدمتگزاری صادقانه و  بی منت، در راستای تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تامین و ارتقای سلامت جامعه گامهای بزرگی برداریم.
از خداوند متعال برای همه شما تلاشگران عرصه سلامت، تندرستی، موفقیت و بهروزی را مسئلت دارم.

دکتر رضا احمدی