امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:36

حضور اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر

همزمان با هشتم شهریورماه، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور امام جمعه، مسئولان و کارکنان ادارات و نهادها، نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، امام جمعه موقت گناباد، پایبندی به قانون را بهترین شاخص برای ارزیابی عملکرد دولتها عنوان کرد و افزود:  شاید بهترین گفتگو ها در هفته دولت این باشد که انتظارات و توقعات خود از دولت را با معیار قانون اساسی به عنوان میثاق ملی بسنجیم.حجه الاسلام رضا مدنی افزود: همه دولتها تلاش می کنند به اهدافشان شامل ارتقاء سطح آگاهی مردم، رفع تبعیض و تحکیم نظم اداری برسند اما در این راه گاهی با موانعی برخورد می کنند. وی هفته دولت را فرصت بسیار خوبی برای تشریح اقدامات و خدمات دولتمردان برای مردم عنوان کرد و افزود: در این هفته می توان موانع و فرصتهای پیش رو را بهتر بررسی کرد تا دولت در انجام وظایفش موفقتر عمل کند .