امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 11:04

عیادت از بیماران بستری در بیمارستانها به مناسبت دهه کرامت

همزمان با دهه کرامت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و جمعی از مسئولان از بیماران بستری در بیمارستانهای 22بهمن و 15 خرداد عیادت کردند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با دهه کرامت و در آستانه ولادت با سعادت امام رضا(ع)، امام جمعه، فرماندار، رئیس، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در بیمارستانهای 22بهمن و 15 خرداد، از بیماران بستری عیادت کردند.
بیماران بستری و همراهان آنها در این برنامه، به پرچم حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) نیز که توسط آستان قدس رضوی در قالب برنامه "زیر سایه خورشید" به بیمارستان آورده شده بود،  تبرک جستند و ضمن اظهار ارادت و توسل به خاندان اهل بیت عصت و طهارت، عنایت، محبت و شفاعت آنان را طلب کردند.
همچنین بسته‌های متبرک شامل نبات و نمک تبرک ارسالی از حرم رضوی، بین بیماران توزیع شد.