امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:06

قدردانی رئیس دانشگاه از دست‌اندرکاران طرح تحول نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا(ع)، از همه دست اندرکاران اجرای طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر احمدی بدین شرح است:

«بسم ا... الرحمن الرحیم»
همکاران محترم

با سلام و احترام
خوشبختانه با عنایت پرودگار متعال و همزمان با دهه کرامت و گرامیداشت هفته دولت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی علاوه بر حمایت و پشتیبانی مقام معظم رهبری، مورد تقدیر ریاست محترم جمهوری به عنوان وزارتخانه برتر قرار گرفت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز به دلیل اجرای طرح تحول نظام سلامت مورد تقدیر مقام محترم وزارت قرار گرفتند.
یقیناً اجرای درست طرح تحول نظام سلامت بدون همکاری و همراهی پرسنل خدوم و خستگی ناپذیر و تلاش های شبانه‌روزی آنها ممکن نیست و توفیقات و نتایج حاصل از اجرای این طرح در همین مدت زمانی کوتاه در کنار لطف و عنایت پرودرگار متعال، مرهون برنامه‌ریزی و تلاشهای صادقانه و دلسوزانه یکایک دست اندرکاران اجرای این طرح است.
اینجانب ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، کسب این موفقیت بزرگ را تبریک گفته و از همه مدیران، پزشکان، پرستاران، ماماها و کارکنان خدوم دانشگاه که در اجرای صحیح و دقیق این حرکت جهادی، ایثارگونه تلاش کردند، صمیمانه سپاسگزاری می‌نمایم.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال، توسل به ائمه اطهار(ع) و تلاش و همت بیش از پیش، در جهت عمل به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند" کاری کنیم بیمار به جزء درد بیماری، دردی نداشته باشد" گامهای بلندتری برداشته و با توجه به اعلام بسته‌های بهداشتی طرح تحول، انشاا.. با همت همکاران این حوزه، ضمن تلاش بیشتر در جهت تامین و ارتقای سلامت جامعه، شاهد رضایت بیشتر مردم شریف منطقه باشیم.
از خداوند متعال برای همه شما همکاران محترم و تلاشگران حوزه سلامت، تندرستی، موفقیت و بهروزی را مسئلت دارم.

دکتر رضا احمدی