امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:57

بازديد مشاور معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري از پروژه‌های دانشگاه

مشاور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردي رياست جمهوري از پروژه‌های دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دكتر محمدرضا واعظ مهدوي با حضور در  بيمارستان 200 تختخوابی در حال احداث علامه بهلول ، از بخشهای مختلف آن بازدید و از نزدیک در جریان روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه قرار گرفت.
در این بازدید که نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه، معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیر روابط عمومی حضور داشتند، مدیر دفتر فنی  به تشریح اقدامات انجام شده و میزان اعتبار مورد نیاز برای اتمام آن پرداخت.
مشاور معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردي رياست جمهوري و رئيس انجمن علمي اقتصاد سلامت كشور در ادامه با حضور در پردیس دانشگاه، ضمن بازدید از بخشهای مختلف، از پروژه در حال احداث ساختمان دانشکده پزشکی بازدید کرد.
همچنین دکتر واعظ مهدوی با حضور در بیمارستان 22بهمن گناباد، از بیماران بستری در بخشهای مختلف عیادت کرد و ضمن گفتگو با آنان، نحوه ارائه خدمات به بیماران و وضعیت اجرای طرح تحول نظام سلامت را مورد بررسی قرار داد. وی در پایان این بازدید، ضمن قدردانی از خدمات انجام شده، از وضعیت رسیدگی به بیماران و میزان رضایتمندی بالای آنها ابراز خرسندی کرد.