امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:06

تقویت روحیه نشاط و امید در بین کارکنان موجب خدمت رسانی مطلوبتر می‌شود

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در طول یکسال گذشته تلاش کرده‌ایم تا با تقویت روحیه نشاط و امید در بین کارکنان، موجب افزایش انگیزه و خدمت رسانی مطلوبتر شویم.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم جشنی که به مناسبت دهه کرامت، هفته دولت و تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س)، یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت. وی ضمن تبریک روز کارمند، هفته دولت را فرصت مناسبی برای تشریح خدمات دولت و آشنایی بیشتر با سیره و روش شهیدان رجایی و باهنر دانست و بر الگوگرفتن از این شهدای گرانقدر تاکید کرد.
وی، با اشاره به سفر سال گذشته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان گناباد و روستای بیمرغ و توجه ویژه ایشان به روستاها و مناطق محروم، دکتر هاشمی را نمونه‌ای بارز از الگوی خدمت صادقانه، دلسوزانه و جهادگونه دانست.
دکتر احمدی، با بیان اینکه باید به مردم به عنوان ولی نعمتانمان توجه خاص و ویژه‌ای کنیم، تصریح کرد: فرصت خدمت به مردم نعمتی است که در اختیار ما قرار داده شده است و باید از این فرصت در جهت رضایت پرودگار متعال و خدمت بی منت و شایسته به مردم استفاده کنیم. وی بر احترام و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و افزود: باید با پاسخگویی درست و حفظ عزت و کرامت مراجعین، موجبات خرسندی و افزایش رضایت مردم را فراهم نماییم.
وی، با بیان فرازهایی از نامه امام علی(ع) به کارگزاران، بر نگهبانی از نفس و برخورد مناسب با مردم تاکید کرد.
وی، قانون ، اخلاق مداری، مشورت و شایسته سالاری را سرلوحه کار هیأت رئیسه دانشگاه برشمرد و با اشاره به حوزه وسیع و متنوع ارائه خدمات این دانشگاه به مردم منطقه افزود: اولویت کاری ما، ایجاد روحیه نشاط و امید در بین کارکنان در جهت افزایش انگیزه و رضایتمندی برای ارائه خدمات مطلوب و مناسب به مردم شریف منطقه است.
وی افزود: علیرغم مشکلات و کمبود منابع مالی تلاش کرده ایم در جهت بهبود وضعیت رفاهی کارکنان گام برداریم.دکتر احمدی به برنامه‌ها و فعالیتهای مهم انجام شده در طول یکسال گذشته اشاره کرد و در خصوص وضعیت پروژه های عمرانی گفت: خوشبختانه پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول پیشرفت خوبی دارد و به شرط تخصیص اعتبارات لازم، امکان بهره برداری از آن تا پایان سالجاری وجود دارد چراکه کارهای زمان بر آن تقریبا تمام شده است و تنها بخشی از کارهای هزینه بر آن نظیر تاسیسات و آسانسور باقی مانده است. وی با اشاره به جذب 100درصدی اعتبارات پروژه بیمارستان در سال گذشته اظهار امیدواری کرد که اعتبارات تخصیص داده شده امسال نیز به صورت کامل جذب گردد. وی خاطرنشان کرد: انشاا.. پروژه سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی 300 نفره پردیس نیز تا پایان سال بهره برداری می‌شود.