امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:54

حضور ریاست دانشگاه در جمع دانشجویان گروه جهادی ردپای یار

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع دانشجویان گروه جهادی ردپای یار گفت: ترویج فرهنگ کار و خدمت به محرومان از اهداف اصلی اردوهای جهادی است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی که به همراه ائمه جمعه گناباد و کاخک، معاون درمان، مدیر روابط عمومی، بخشدار و فرمانده حوزه مقاومت امام سجاد(ع) در جمع دانشجویان اردوی جهادی در روستاهای کلاته شیخی، مرغش و استاد از توابع بخش کاخک حضور یافته بود، ضمن عرض خداقوت و قدردانی از خدمات آنها گفت: اردوهای جهادی ضمن ترویج فرهنگ کار و خدمت به محرومان، راهی برای خودسازی، جهاد با نفس، ایثار و از خودگذشتگی است.
وی، از اردوهای جهادی به عنوان فرصت مناسبی برای تربیت نیروهای انسانی با تفکر جهادی یاد کرد و افزود: فضای حاکم بر این اردوها، موجب تربیت نیروهای جوان با روحیه کار و تلاش جهادی و دردآشنا به محرومیتها برای مسئولیت‌های مختلف  می‌شود.
وی، ایجاد روحیه شادابی و نشاط در بین دانشجویان را از دیگر ثمرات این برنامه دانست و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان با توکل به خدا و خیر و برکتی که از انجام این کارهای خیر نصیب آنها می‌شود، بتوانند سال تحصیلی جدید خود را با انگیزه و روحیه مضاعفی آغاز نمایند.
امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این بازدید، با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال " اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" ، لبیک به ندای مقام معظم رهبری در خصوص کار و مدیریت جهادی را از اهداف برگزاری این اردوی جهادی عنوان کرد.
حجت الاسلام صادقی‌نسب ، خودسازی را از دیگر اهداف برگزاری اردوهای جهادی عنوان کرد و افزود: انجام فعالیتها و برنامه‌های فرهنگی معنوی در کنار فعالیتهای عمرانی و سازندگی موجب مبارزه با نفس و خودسازی در این جوانان دانشجو می‌شود.
وی، پرورش نیروهای خدمتگزار برای کشور را هدف دیگر اردوی جهادی برشمرد و تصریح کرد: دانشجویان با حضور در مناطق محروم و روستایی، طعم شیرین خدمت به جامعه را می‌چشند و ضمن آشناشدن با عمق محرومیت‌های مناطق دورافتاده و محروم، در مسئولیتهای آینده خود، این قشر محروم را فراموش نخواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون که فرصت حضور در عرصه‌ای همچون دفاع مقدس فراهم نیست، جوانان امروز می‌توانند با حضور در چنین برنامه‌هایی، در عرصه‌های مختلف عمرانی، آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی مجاهدت و تلاش نمایند.
امام جمعه کاخک هم ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای برگزاری دومین سال متوالی این اردوی جهادی در بخش کاخک، اظهار داشت: حضور این دانشجویان باروحیه و پرتلاش، موجب افزایش انگیزه در اهالی این روستاها شده است.
حجت الاسلام خاکشور با اشاره به اینکه روحیه کار خیر و مشارکت عمومی در امور عام المنفعه افزایش یافته است، افزود: حضور این دانشجویان با روحیه جهادی که دارند تاثیرات مهم و خوبی در روحیه کار و تلاش، سلامت روحی روانی و فضای معنوی داشته است.
همچنین دکتر احمدی ریاست دانشگاه به همراه معاون درمان و مدیر روابط عمومی پس از صرف نهار در جمع دانشجویان اردوی جهادی، پای صحبتها و خاطرات آنها نشست و دانشجویان در فضایی صمیمی به بیان خاطرات و جذابیتهای اردوهای جهادی در طول سالهای مختلف پرداختند.
شایان ذکر است، هفتمین سفر سالیانه گروه جهادی ردپای یار دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از 19 شهریورماه در روستای بخش کاخک آغاز شده است.