امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:15

انجام 565 زایمان طبیعی به صورت رایگان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، 565 زایمان طبیعی به صورت رایگان در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه انجام شده است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی " ترویج زایمان طبیعی " را از  جمله بسته‌های طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و افزود: در همین راستا ساختار بلوک زایمان بیمارستان 22 بهمن بر اساس استاندارد فضای فیزیکی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت اصلاح شد.
وی، ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان از طریق کاهش میزان سزارین، کاهش پرداخت از جیب مردم، افزایش رضایت‌مندی مادران باردار با بهینه سازی فضای فیزیکی اتاق های زایمان و افزایش انگیزه ارائه دهندگان خدمت جهت افزایش میزان زایمان طبیعی در مراکز دولتی را از جمله مهمترین اهداف اجرای این بسته حمایتی عنوان کرد.
دکتر احمدی، تحقق عدالت در سلامت و کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم را از جمله اهداف طرح تحول نظام سلامت برشمرد و افزود: در چهار ماه نخست اجرای این طرح، 14 میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه ها برای هزینه درمان بیماران بستری در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه پرداخت شده است.
وی با اشاره به برنامه‌ها و فعالیتهای مهم انجام شده در طول یکسال گذشته، طرح تحول نظام سلامت را مهمترین برنامه کنونی وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: این دانشگاه هم همگام و همراه با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور با تلاش همه همکاران در معاونت درمان، بیمارستانها و کارکنان حوزه‌های مختلف سعی کرد در جهت هرچه بهتر اجراشدن آن گام بردارد که خوشبختانه این تلاشها مورد تقدیر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری واقع شد.
وی اظهار امیدواری کرد این برنامه با تدبیر وزارت، همکاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، تلاشهای مجددانه دانشگاههای علوم پزشکی کشور و همراهی مسئولان محلی استمرار پیدا کند تا شاهد کاهش و رفع مشکلات مردم در حوزه بهداشتی درمانی باشیم.