امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:14

تاکید ریاست دانشگاه بر همدلی و همفکری

ریاست دانشگاه در جمع اعضاء هیأت علمی بر همدلی و همفکری همه، برای ارتقاء و توسعه وضعیت موجود تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در کارگاه آموزش مهارتهای پایه که در استانه شروع سال تحصیلی جدید، با حضور اعضاء هیأت علمی و اساتید حق التدریس در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: مبنای کار اعضای هیأت رئیسه و شوراهای مختلف دانشگاه، مشورت، اخلاق مداری، شایسته سالاری و اتخاذ تصمیمات بر اساس قانون و آئین‌نامه‌های موجود در جهت رشد و تعالی دانشگاه و ارائه خدمات مطلوب به مردم است.
وی با بیان اینکه از مهرماه امسال، رشته تکنولوژی پرتوشناسی در مقطع کارشناسی به مجموع رشته‌های این دانشگاه افزوده شده و 15 دانشجو در این رشته مشغول به تحصیل می‌شوند، اظهار داشت: با توجه به بسترهای مناسب و پتانسیل‌های موجود، در شورای دانشگاه مصوب شد پیگیرهای لازم برای اخذ مجوز رشته‌های جدید آموزشی  از جمله پرستاری و آموزش بهداشت در مقطع دکترای ناپیوسته، مامایی، پرستاری اطفال، پرستاری سالمندان، بهداشت حرفه‌ای و بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد و مدیریت تاسیسات بهداشتی شهری، فناوری اطلاعات سلامت و روانشناسی در مقطع کارشناسی صورت گیرد.
دکتر احمدی با اشاره به بستر مناسب آموزشی بویژه در حوزه علوم پایه، نیروی انسانی کارآمد و تجهیزات و امکانات مناسب گفت: خوشبختانه دانش آموختگان این دانشگاه در رشته‌های مختلف تحصیلی، جزء نفرات برتر هستند و دانشجویان از سطح علمی خیلی خوب و بالایی برخوردارند. وی، کسب رتبه اول و هفتم بهداشت محیط در آزمون کارشناسی ارشد کشور توسط دانشجویان این دانشگاه را نمونه‌ای از این سطح علمی بالا دانست.
وی کسب چهار رتبه برتر كشوري در رشته‌های شعر نو، خوشنویسی خط معلی، کتابخوانی  و پژوهشی طرح تحقیقاتی ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان را تبریک گفت و ضمن قدردانی از تلاشهای حجت الاسلام صادقی‌نسب، معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر فرهنگی، اظهار امیدواری کرد با همت و تلاش دانشجویان و حمایت‌های مسئولان، شاهد رشد فعالیتهای فرهنگی و کسب موفقیتهای بیشتر باشیم.
دکتر احمدی ضمن تبریک کسب دو مدال نقره و برنز توسط دانشجویان پزشکی از ششمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه ¬های علوم پزشکی کشور، از دکتر کیان‌مهر، دکتر محمودآبادی، دکتر مطلبی، دکتر خواجوی و دفتر استعدادهای درخشان قدردانی کرد و افزود: علیرغم اینکه رشته پزشکی یک رشته نوپاست خوشبختانه به لطف پرودگار متعال، همت دانشجویان و تلاشها و حمایتهای مسئولان، مدیران و اساتید دانشگاه به این موفقیت دست یافتیم.
وی با اشاره به افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی و جذب 5 عضو هیأت علمی جدید بالینی، اظهار امیدواری کرد که پزشکانی متخصص و کارآمد برای جامعه تربیت نماییم.
دکتر احمدی، کسب رتبه سوم کمیته تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاه‌های تیپ3 و رشد 23درصدی در رتبه بندی جهانی وبومتریکس و کسب نمایه تیپ2 توسط مجله افق دانش را از دیگر موفقیتهای کسب شده عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با تلاشهای دکتر مشکی و دکتر محمدپور،  مقدمات لازم برای تصویب قطعی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت فراهم شده و با انجام بررسیهای اولیه، انشاا... بزودی شاهد تحقق این امر باشیم.
وی با اشاره به کمبود اعتبارات در حوزه آموزشی پژوهشی و دانشجویی فرهنگی، میزان سرانه دانشجویی این دانشگاه را بسیار پایین عنوان و تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده در سطح وزارت بهداشت و استانداری، امیدواریم این کمبود اعتبارات جبران شود. وی افزود: مقرر شده است که از سال آینده اعتبارات بر اساس شاخصها به دانشگاه‌های سطح کشور اختصاص یابد که امیدواریم با تحقق این امر، شاهد کاهش و رفع مشکل اعتبارات در حوزه پردیس باشیم.
وی با اشاره به جایگاه مهم علم و علم آموزی در تعالیم دینی، بر نقش مهم و موثر استاد به عنوان یک الگوی علمی و اخلاقی تاکید کرد و افزود: تاثیرگذاری استاد بر روی دانشجو بسیار بیشتر از سایر عوامل پیشرفت علمی، معنوی و مادی است و از اینرو باید اعضاء هیأت علمی در کنار توجه به آموزش و پژوهش، الگوهای اخلاقی و تربیتی خوب و شایسته‌ای برای دانشجویان باشند.
وی بر انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشهای کاربردی و توجه ویژه به اقامه نماز اول وقت به جماعت و رعایت حجاب و عفاف تاکید نمود.
معاون آموزشی دانشگاه هم در این جلسه از ثبت نام 276 دانشجوی جدید خبر داد و افزود: مهرماه امسال 1400 دانشجو در رشته‌های مختلف این دانشگاه تحصیل می کنند.
دکتر کیان‌مهر به جذب 12 عضو هیأت علمی جدید اشاره کرد و افزود: برای افزایش فعالیت در حوزه پژوهش و رشد میزان تحقیقات باید تعداد اعضای هیأت علمی را افزایش دهیم تا اساتید فرصت بیشتری برای انجام فعالیتهای پژوهشی داشته باشند.
وی با اشاره به تفکیک گروه علوم آزمایشگاهی از علوم پایه خاطرنشان کرد: گروه‌های اموزشی پزشکی اجتماعی و بالینی نیز شکل گرفته است.