امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:56

دیدار ریاست دانشگاه با فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد

در آستانه هفته دفاع مقدس، جمعی از مسئولان دانشگاه، با فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، در این دیدار که امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی و مدیر فرهنگی دانشگاه حضور داشتند، ریاست دانشگاه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، این هفته را فرصت مناسبی برای انتقال فداکاری و دلاوریهای رزمندگان به نسل جوان برشمرد و تصریح کرد: دفاع مقدس یک فرهنگ است که مقاومت، ایثار، از خودگذشتگی، روحیه جهادی، استقلال طلبی و ظلم ستیزی از ویژگیهای بارز این فرهنگ است.
دکتر رضا احمدی با اشاره به نامگذاری امسال به نام " اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی رهبر معظم انقلاب، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و روحیه جهادی تاکید کرد و افزود: باید با انتقال فرهنگ جهادی دوران دفاع مقدس به نسل جوان و آینده‌سازان کشور، ضمن تضمین استقلال کشور، زمینه توسعه و پیشرفت بیشتر و تثبیت اقتدار ایران در سطح جهان را فراهم نماییم.
دکتر احمدی با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس، ضمن تبریک انتخاب سرهنگ ابراهیم زاده، در خصوص همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و سایر حوزه‌های دانشگاه با ناحیه مقاومت بسیج اعلام آمادگی نمود.
حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک دهه کرامت و  گرامیداشت هفته دفاع مقدس، انتخاب جناب سرهنگ ابراهیم زاده را به‌عنوان فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد تبریک گفت و ضمن آرزوی موفقیت برای وی، مطالبی را پیرامون بسیج ایراد نمود.
در ادامه این جلسه، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی و شمسی مدیر فرهنگی دانشگاه و فرمانده پایگاه القدر، به تشریح فعالیتها و برنامه‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج واحدهای مختلف دانشگاه پرداختند و آمادگی پایگاه‌ها را برای همکاری و تعامل با ناحیه مقاومت بسیج اعلام کردند.
در پایان این جلسه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامیداشت.
سرهنگ ابراهیم زاده با اشاره به روحیه جهادی دکتر احمدی ریاست دانشگاه، از همکاری ایشان در برنامه‌های مختلف بویژه طرح هجرت قدردانی کرد و به برگزاری جلسات حلقه صالحین در جهت ارتقای توان نیروهای بسیجی اشاره نمود.