امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:20

کلینیک ویژه‌ متخصصان راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از افتتاح کلینیک ویژه‌ متخصصان و بهسازی زایشگاه بیمارستان 22بهمن، همزمان با دهه ولایت خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در کمیته اجرایی طرح تحول نظام سلامت افزود: در راستای اجرای بسته‌‌ی " حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم"، همزمان با دهه ولایت، کلینیک ویژه‌ای برای ارائه خدمات متخصصان به مردم راه‌اندازی می‌شود. وی، ارتقای کیفیت خدمات سلامت و جذب و ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته، افزایش دسترسی مردم به خدمات و مراقبت‌های سلامت در سطح دوم و سوم، حذف پرداخت‌های غیررسمی، ساماندهی مناسب‌تر نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی و اجرای صحیح نظام سطح بندی در بخش نیروی انسانی و خدمات بستری را از جمله اهداف اجرای این بسته حمایتی عنوان کرد.
وی افزود: در راستای اجرای بسته‌ی" ترویج زایمان طبیعی "، ساختار بلوک زایمان بیمارستان 22بهمن بر اساس استاندارد فضای فیزیکی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت بهسازی و همزمان با دهه ولایت افتتاح خواهد شد.
وی با تاکید بر اجرای درست بسته‌های طرح تحول نظام سلامت افزود: عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و عدالت در پرداخت از جیب مردم از ارکان اساسی برنامه پنجم توسعه در حوزه نظام سلامت است که با اجرای طرح تحول نظام سلامت محقق خواهد شد.
وی افزود: کاهش پرداخت سهم بیماران، ارتقای کیفیت خدمات سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته، ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستانها، ترویج زایمان طبیعی، تحقق عدالت در سلامت، بهبود کیفیت خدمت، رضایت مردم و کنترل هزینه ها از جمله مهمترین اهداف اجرای طرح تحول نظام سلامت است.
وی حذف پدیده زشت زیرمیزی را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان و اظهار امیدواری کرد با اجرای طرح تحول نظام سلامت و پرداخت به‎موقع دستمزدها و پیش‌بینی‌های لازم برای برخورد با متخلفان، شاهد حذف پدیده زیرمیزی باشیم.
دکتر احمدی، همکاری مردم و بیماران را برای برخورد با پزشکان متخلف بسیار ضروری برشمرد و از شهروندان خواست تا در صورت دریافت زیرمیزی توسط پزشکان، از آنان شکایت تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا در دو گروه داخلی و زنان و زایمان، بتوانیم متخصصین مورد نیاز را جذب نماییم و بسته " حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستانهای دانشگاهی" را در این دو رشته تخصصی در بیمارستان 22بهمن اجرایی نماییم. وی، بهره مندی به هنگام مردم از خدمات درمانی از طریق حضور دائم پزشکان متخصص در بیمارستان، ارائه به موقع خدمات درمانی، پاسخگویی 24 ساعته، تعیین تکلیف بیماران توسط متخصص مربوط در بخش اورژانس در حداقل زمان ممکن، انجام به موقع ویزیت بیماران، اعمال جراحی و پروسیجرهای اورژانسی و افزایش رضایت‌مندی مردم را از جمله اهداف اجرای این بسته حمایتی عنوان کرد.
رئیس دانشگاه در ابتدای این جلسه، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، از حضور چشمگیر و خوب بسیجیان پایگاه القدر و بسیج جامعه پزشکی در مراسم رژه 31 شهریور قدردانی کرد و بر لزوم پایبندی به آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و امام راحل(ره) و پیروی از تدابیر و منویات مقام معظم رهبری برای رسیدن به توسعه و تعالی بیش از پیش کشور تاکید کرد.