امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:17

تقدیر ریاست دانشگاه از فرمانده نیروی انتظامی

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان گناباد، با اهداء لوح تقدیر به سرهنگ قدمگاهی، از همکاریهای مجموعه نیروی انتظامی با دانشگاه قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، در این دیدار که رئیس نظام پزشکی شهرستان، معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر حراست دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر احمدی ضمن تبریک اعیاد فرخنده قربان و عید سعید غدیر خم و دهه ولایت، تقارن این دهه با هفته ناجا را به فال نیک گرفت و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء، جانبازان و ایثارگران ناجا، هفته نیروی انتظامی را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفت و افزود:  هفته نیروی انتظامی فرصت مغتنمی است برای تجلیل از بزرگ مردانی که با پیروی از منویات فرماندهی معظم کل قوا، با ایثار و کار و تلاش خستگی ناپذیر خود، زمینه استقرار سلامت اجتماعی و امنیت جامعه اسلامی را فراهم کرده و از "نظم و امنيت" صیانت می‌کنند. وی، با اشاره به فرمایش پیامبر اعظم(ص):" ِنعْمَتَانِ‏ مَجْهُولَتَانِ ، الصّحّة و الأمان ، دو نعمت است كه ناشناخته است: تندرستی و امنیت " ، تامین امنیت و سلامت را از وظایف اصلی هر حکومتی عنوان کرد و با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان" سال فرهنگ و اقتصاد، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی مقام معظم رهبری، اظهار امیدواری کرد که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری، بتوانند سربازان شایسته‌ای برای ولایت فقیه و خدمتگذاری شایسته به مردم باشند.
دکتر احمدی، توکل به پروردگار متعال، اقتدار، عزت نفس و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری را رمز موفقیت نیروهای انتظامی دانست و از همکاریهای آنان با دانشگاه قدردانی کرد.
وی با اشاره به امنیت موجود در سطح شهرستان، از گشت‌های نیروی انتظامی در اطراف خوابگاه‌های دانشجویی، برای تامین امنیت دانشجویان تشکر و آمادگی این دانشگاه را برای افزایش همکاریها در جهت استقرار امنیت و آرامش و برگزاری برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان اعلام کرد.
دکتر احمدی از همکاری نیروی انتظامی در برقراری امنیت کنکور سراسری، اردوی توجیهی دانشجویان، مطب پزشکان، برنامه‌های هفته سلامت و ... تشکر کرد.
دکتر صادقپور رئیس نظام پزشکی شهرستان هم در این مراسم، ضمن تبریک دهه ولایت و هفته ناجا، از زحمات و تلاشهای نیروی انتظامی برای استقرار نظم و امنیت در سطح شهرستان قدردانی کرد.
فرمانده نیروی انتظامی گناباد هم در این دیدار، ضمن تبریک دهه ولایت و اعیاد قربان و غدیرخم، بر برخورد شایسته در جهت تامین امنیت دانشجویان در سطح شهر تاکید کرد و افزود: از آنجا که گناباد یک شهر دانشگاهی است، نیروی انتظامی حساسیت ویژه‌ای نسبت به کنترل امنیت در اطراف خوابگاه‌های دانشجویی و سطح شهر دارد تا دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور بتوانند در فضایی آرام و امن، به تحصیل علم و دانش بپردازند.
سرهنگ قدمگاهی، ولایت پذیری، احساس مسئولیت و انگیزه خدمت را از جمله ویژگیهای نیروهای انتظامی شهرستان عنوان کرد و افزود: کارشناسان نیروی انتظامی آمادگی دارند، تا آموزشهای مختلف در حوزه‌های مختلف از جمله سایبری، مواد مخدر و ناهنجاریهای اجتماعی را برای دانشجویان ارائه نمایند.