امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:15

کلینیک ویژه‌ متخصصان دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، کلینیک ویژه‌ متخصصان دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح این کلینیک که امام جمعه، فرماندار، شهردار، اعضای هیأت رئیسه، اساتید، پزشکان، مدیران و کارکنان دانشگاه، پزشکان متخصص، نیروهای نظامی و انتظامی، معتمدین و بازاریان، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند، گفت: کلینیک ویژه‌ متخصصان دانشگاه در راستای اجرای دستورالعمل "ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه" طرح تحول نظام سلامت راه‌اندازی شده است.
دکتر رضا احمدی افزود: ارتقای کیفیت ویزیت، ماندگاری پزشکان در بخش دولتی و حفظ اعضاء هیأت علمی تمام وقت جغرافیایی در جهت افزایش رضایت‌مندی بیماران، افزایش انگیزه ارائه دهندگان خدمات و بهبود فرآیندهای آموزشی از طریق افزایش کیفیت و زمان ویزیت سرپایی از جمله اهداف راه‌اندازی این کلینیک ویژه است.
وی با بیان اینکه از این پس تمامی پزشکان متخصصی که جهت گذران خدمات قانونی خود از طرف وزارت به دانشگاه معرفی می‌شوند، اجازه تاسیس مطب ندارند و باید در کلینیکهای این دانشگاه به ارائه خدمت به مردم بپردازند، اظهار داشت: پزشکان متخصص باید وقت بیشتری را به ویزیت بیمار اختصاص دهند بطوریکه در هر ساعت فقط می‌توانند هشت بیمار را ویزیت نمایند.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه این کلینیک از ساعت 16تا 21 هر روز به ارائه خدمت می‌پردازد، تصریح کرد: مبلغ ویزیت دریافتی از بیماران در این کیلینیک، سه هزار تومان است.
وی حذف پدیده زیرمیزی را از جمله اهداف اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح و پرداخت به‎موقع دستمزدها و پیش‌بینی‌های لازم برای برخورد با متخلفان، شاهد حذف پدیده زیرمیزی باشیم.
وی، واقعی‌تر شدن تعرفه‌ها و پرداخت به موقع تعهدات مالی به پزشکان متخصص را موجب حذف پدیده زیرمیزی عنوان کرد و با اشاره به اجرای کتاب «ارزشهای نسبی سلامت »، گفت: این کتاب با قراردادن بیش از 300 خدمت جدید تحت پوشش بیمه، مهم ترین زمینه را برای کنترل تعرفه های غیرقانونی فراهم می کند. وی با اشاره به جذب متخصصان جدید، اظهار داشت: با افزایش تعداد پزشکان متخصص وحق انتخاب پزشک توسط بیمار، پدیده شوم زیرمیزی از بین خواهد رفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: به منظور اطلاع رسانی به مردم در محل مطب پزشکان  بنری نصب خواهد شد که بر آن اساس هیچ پزشکی حق مطالبه زیر میزی را نخواهد داشت و در این خصوص مردم  باید همکاری کنند و اگر موارد تخلفی را مشاهده کردند گزارش دهند تا با آنها برخورد شود.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: برای بهسازی و تجهیز کلینیک ویژه‌ متخصصان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با زیربنای 240 مترمربع در دو طبقه، یک میلیارد ریال هزینه شده است.