امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:57

افزایش رضایتمندی مردم با اجرای طرح تحول نظام سلامت

فرماندار گناباد گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت موجب افزایش رضایتمندی مردم شده است.
به گزارش وب‌دا، محمد صفایی در مراسم افتتاح کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، افتتاح چنین مرکزی را در جهت کاهش پرداختی از جیب مردم و بهره مندی مطلوبتر از خدمات تخصصی موثر دانست و افزود: دولت با تخصیص اعتبارات مناسب توانسته است تا سهم پرداختی مردم در حوزه درمان را تا حد زیادی کاهش دهد که این امر زمینه افزایش رضایتمندی مردم را فراهم نموده است.
وی، افزایش ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق محروم و تحقق عدالت در سلامت را از دیگر اهداف اجرای طرح بزرگ تحول نظام سلامت برشمرد و تصریح کرد: با اجرای این طرح، یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی در خدمت فراگیر به جامعه در حال تحقق است که امیدواریم با همت و روحیه جهادی در راستای تسهیل گری در خدمت به مردم، به سرانجام قطعی و اهداف عالی خود برسد.
فرماندار گناباد اظهار داشت: باید در کنار تخصیص اعتبارات مناسب، به اصلاح ساختار هم فکر کنیم چراکه اجرای چنین طرح بزرگی در صورتی که با اصلاح ساختار همراه نشود، ممکن است به اعتماد به عنوان یک سرمایه اجتماعی، در دراز مدت آسیب وارد نماید.
وی، عدم اجازه برای تاسیس مطب به پزشکانی که برای گذران خدمت قانونی خود به دانشگاه‌های علوم پزشکی معرفی می‌شوند را نمونه خوبی از این اصلاح  ساختار عنوان کرد.
صفایی از دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، روسای بیمارستانهای شهرستان و مجموعه کارکنان و دست‌اندرکاران اجرای طرح تحول نظام سلامت در شهرستان گناباد قدردانی کرد.
امام جمعه گناباد هم در این مراسم ضمن قدردانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجرای این طرح، از پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اجرای مراحل مختلف طرح تحول نظام سلامت تشکر کرد.
حجت الاسلام صادقی نسب با بیان روایتی از مولی علی(ع)، کمک به افراد ضعیف و حل مشکلات آنان را موجب رفع گرفتاریهای دنیا و آخرت برشمرد و افزود: راه‌اندازی کلینیک ویژه گشایش بزرگی در کار مردم و بیماران شهرستان است.
وی افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت و افتتاح کلینیک تخصصی برای ارائه خدمت پزشکان متخصص با مبلغ ویزیت کم از جمله طرحهای مهم برای رفع کاهش مشکلات بیماران و هزینه‌های درمانی آنان است.