امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:18

قدردانی امام جمعه گناباد از افتتاح کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه

امام جمعه گناباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته، با اشاره به افتتاح کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از ریاست دانشگاه و همکاران وی، برای اجرای طرح تحول نظام سلامت قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا،  حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، افتتاح کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه را یک گشایش بزرگ برای مردم و رفع مشکلات بیماران شهرستان عنوان کرد و افزود: در این کلینیک تخصصی، پزشکان متخصص تنها با دریافت مبلغ سه هزار تومان ویزیت می‌نمایند که این امر یک اقدام ارزشمند برای خدمت به مردم بویژه در مناطق محروم است.
وی با بیان اینکه تامین سلامت مردم در قانون اساسی به عنوان یکی از وظایف اساسی دولت عنوان شده و رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم بویژه در حوزه درمان در طول سالهای مختلف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار داشته است، اظهار داشت: خوشبختانه دولت یازدهم، رئیس جمهور  و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توجه جدی به حوزه بهداشت و سلامت داشته است و با اجرای طرح بزرگ تحول نظام سلامت، در راستای کاهش و رفع مشکلات این حوزه و تامین و ارتقای سلامت جامعه است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، با اشاره به پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اجرای بسته‌های مختلف این طرح، از دکتر احمدی ریاست دانشگاه، معاونین و مجموعه دست اندرکاران اجرای طرح تحول نظام سلامت قدردانی کرد.
خطیب جمعه گناباد، حفظ جان و سلامتی را از اوجب واجبات دانست و افزود: ورزش در حدی که بتواند سلامتی فرد را حفظ نماید واجب است.
وی ، کارکردن را بهترین ورزش دانست و افزود: افرادی که تحرک کمتری دارند باید ورزشهای مختلف از جمله پیاده روی را انجام دهند. حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، بی تحرکی را موجب شیوع بسیاری از بیماریها عنوان کرد و افزود: جوانان باید در کنار درس خواندن خوب، به ورزش و خودسازی هم بپردازند.