امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:11

اردوهای جهادی موجب ترویج فرهنگ کار و روحیه جهادی می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران هفتمین اردوی جهادی ردپای یار که در سالن ابن سینا پردیس برگزار شد، گفت: اردوهای جهادی موجب ترویج فرهنگ کار و روحیه جهادی می‌شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی این اردوها را موجب دلگرمی و افزایش روحیه شادابی و نشاط در روستاهای محروم عنوان کرد و افزود: ترویج فرهنگ کار و خدمت به محرومان، خودسازی و جهاد با نفس از جمله اهداف اصلی اردوهای جهادی است.
وی، از اردوهای جهادی به عنوان یک حرکت استراتژیک و یک جهاد فرهنگی برای خنثی نمودن توطئه دشمنان یاد کرد و افزود: در حالیکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای سست نمودن عقاید و مبانی دینی و مکتبی جامعه ما بویژه جوانان دریغ نمی‌کند، برگزاری برنامه‌هایی نظیر اردوی جهادی با فراهم نمودن زمینه خودسازی، موجب خنثی نمودن توطئه دشمنان و تقویت روحیه دینی، اعتقادی و جهادی آنان می‌شود.
دکتر احمدی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان" اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی  رهبر معظم انقلاب، ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی به مردم را یکی از مهمترین ویژگیهای اردوهای جهادی برشمرد و افزود: انجام این حرکت‌های خودجوش و جهادی یادآور تلاشهای جهادسازندگی در سالهای ابتدایی انقلاب در روستاها ست.
وی، حضور دانشجویان در مناطق محروم و روستاها را زمینه ساز خودسازی دانست و خاطرنشان کرد: دانشجویان به عنوان مدیران و آینده‌سازان کشور با حضور در مناطق محروم و روستایی، ضمن کسب روحیه کار و تلاش جهادی، از نزدیک با مسائل و مشکلات آنها آشنا و تجربیات خوبی بدست می‌آورند.
وی با اشاره به انجام برنامه‌های فرهنگی، بهداشتی و عمرانی در طول این اردو، از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری و مساعدت همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان در برپایی هفتمین اردوی جهادی رد پای یار قدردانی کرد.