امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:20

دیدار جمعی از اعضاء هیأت رئیسه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاونین آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی دانشجویی و مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار از حسن انتخاب دکتر حسن‌زاده به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد ابراز خرسندی کرد و افزود: امیدواریم همچون گذشته با تعامل بیشتر بین این دو واحد دانشگاهی بزرگ شهرستان در جهت توسعه کیفی و کمی آموزش عالی و رشد پژوهش‌های کاربردی گام برداریم.
وی، همکاری در تبادل علمی، برگزاری کارگاهها و نشستهای علمی مشترک و کارآموزی دانشجویان رشته‌های وابسته به علوم پزشکی را از مهمترین زمینه‌های تعامل این دو مجموعه دانشگاهی عنوان و بر تقویت و گسترش این همکاری‌ها تاکید کرد.
دکتر احمدی با بیان اینکه حوزه علوم پزشکی دانشگاه‌های آزاد اسلامی به عنوان یک بازوی کمکی در کنار وزارت بهداشت، کار تربیت نیروهای انسانی مورد نیاز در حوزه سلامت جامعه را بر عهده دارد، تصریح کرد: از آنجا که دانش‌آموختگان رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف وزارت بهداشت مشغول ارائه خدمت می‌شوند، کمک به ارتقای کیفی آموزش ها و استفاده از فضاها و امکانات دانشگاه علوم پزشکی برای تربیت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ، می‌تواند موجب تقویت ارائه خدمات  مطلوب‌تر شود.
در ادامه این جلسه، دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی، دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری، دکتر مینوئیان معاون فرهنگی دانشجویی و مهندس باقری مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک انتخاب دکتر حسن‌زاده، برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کردند و ضمن تاکید بر استمرار همکاری‌ها، آمادگی خود را برای تعامل بیشتر با دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اعلام کردند.رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد هم در این دیدار ضمن قدردانی از رئیس و اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از همکاری این دانشگاه در کارآموزی دانشجویان و برنامه‌های علمی مشترک سپاسگزاری کرد.
دکتر حسن‌زاده ،توجه و نگاه خوب و علمی دکتر احمدی به مسائل دانشگاهی را موجب تسهیل و تقویت روابط دانست و افزود: کیفیت آموزشی مهمترین رسالت دانشگاه است و تلاش می‌کنیم با استفاده از پتانسیل‌های خوب دانشگاه علوم پزشکی در جهت رشد کمی و کیفی رشته‌های مرتبط گام برداریم.