امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:52

برای صیانت از جامعه پزشکی و حقوق مردم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد

وزیر بهداشت گفت: در جهت صیانت از جامعه پزشکی و حقوق مردم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر سید حسن هاشمی در مراسم معرفی مرکز ملی پاسخگویی و رسیدگی به شکایات تعرفه ای "سامانه تلفنی 1690" که امروز با شعار تکریم جامعه پزشکی؛ تضمین حقوق بیمار به طور رسمی رونمایی شد، گفت: اعتقاد و باور راسخ دارم که طرح تحول نظام سلامت را خدا کمک کرد که حوزه سلامت به عنوان اولویت اول برنامه های دولت قرار گیرد.

هدفی جز کمک  و خدمت به مردم نداریم
وی با بیان این که هدفی جز کمک و خدمت به مردم نداریم، خاطرنشان کرد: در ادامه مسیر اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت همچون گذشته از لطف و رحمت خداوند بهره مند خواهیم شد.
وزیر بهداشت با اشاره به مراحل اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور گفت: در مرحله اول این طرح بسته های مختلف درمانی معرفی شدند و شاهد کاهش هزینه های درمانی در مراکز دولتی بودیم که البته در خصوص بیماران صعب العلاج نیاز به برنامه ریزی های بیشتری داریم.
وی با اشاره به این که بسته های خدمتی مرحله اول طرح تحول نظام سلامت با قوت و رضایتمندی مردم پیش می رود، گفت: ممکن است اشکالاتی در این حوزه وجود داشته باشد که این اشکالات با نظارت های مسئولین ذیربط  به تدریج مرتفع خواهد شد.

نتایج اقدامات خوب طرح تحول بهداشت به زودی اعلام می شود
دکتر هاشمی با اشاره به مرحله دوم طرح تحول نظام سلامت گفت: در حوزه بهداشت با کمک بیمه ها اقدامات خوبی صورت گرفته است که طی دو هفته آینده نتیجه این اقدامات اعلام خواهد شد.
وزیر بهداشت مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت را مربوط به نظام پرداخت و تعرفه پزشکان عنوان کرد و گفت: بخشی از تعرفه پزشکان مربوط به حق العلاج بود که سالها مغفول مانده بود و آسیب های زیادی به جامعه پزشکی وارد کرده بود و متاسفانه فضا به گونه ای فراهم شده بود که به نوعی شاهد بداخلاقی و تخلف از سوی معدودی از پزشکان بودیم.

انجام ساعت ها کار کارشناسی برای اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت
وزیر بهداشت با بیان این که در مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت عمدتاً دنبال واقعی شدن تعرفه ها هستیم،  یادآور شد: ادعا نمی کنیم که در این خصوص کارمان بدون نقص است اما آنچه مسلم است این است که در اجرایی شدن  کتاب تعرفه سلامت ساعت ها کار کارشناسی توسط کارشناسان انجمن های علمی و تخصصی، بیمه ها، نظام پزشکی و وزارت بهداشت صورت گرفته است.
دکتر هاشمی با تاکید بر این که باید در حوزه سلامت نقد پذیر باشیم، گفت: باید از لطف خداوند که توفیق حکیم و طبیب بودن را به ما عطا کرده است، سپاسگذار باشیم و انتقادات و راهنمایی های همکاران و صاحب نظران را بپذیریم.
وزیر بهداشت با اشاره به محدود بودن منابع در حوزه سلامت یادآور شد: دولت و هیات وزیران در تخصیص اعتبار به حوزه سلامت بیشترین فداکاری را داشته اند و در سخت ترین شرایط، بخشی از منابع را به اجرایی شدن مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت اختصاص داده اند.

تصمیم نمایندگان مجلس در اختصاص بودجه مناسب، ضامن اخلاق مداری در حوزه سلامت
دکتر هاشمی با اشاره به آغاز فصل رسیدگی به بودجه در مجلس اظهار امیدواری کرد که نمایندگان مجلس با نشان دادن عزم جدی خود و اختصاص بودجه مناسب به حوزه سلامت، پایدار بودن طرح تحول نظام سلامت را به جامعه پزشکی و نیز مردم نشان دهند و رضایتمندی آنان را فراهم نمایند.
وی تاکید کرد: تصمیم مجلس در تصویب بودجه مناسب به حوزه سلامت، ضامن اخى