امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:50

قدردانی اعضای شورای اسلامی شهر گناباد از اجرای طرح تحول نظام سلامت

در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر گناباد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اعضای این شورا از تلاشهای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همه دست‌اندرکاران طرح تحول نظام سلامت، بخاطر اجرای این طرح بزرگ قدردانی کردند.
به گزارش وب‌دا، رئیس شورای اسلامی شهر گناباد در ابتدای این دیدار که در محل دفتر این شورا برگزار شد، ضمن قدردانی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با اجرای طرح تحول نظام سلامت در راستای تامین عدالت در سلامت، کاهش پرداختی از جیب مردم و حذف پدیده زیرمیزی گام برداشته است، افزود: خوشبختانه وزیر محترم بهداشت در همین مدت کوتاه توانسته است موجب تحولات بزرگی در حوزه سلامت شود.
سید حسین پورهاشمی، کاهش پرداختی از جیب مردم و مقابله جدی با پدیده زیرمیزی را از اقدامات موثر و مهم وزارت بهداشت دانست و اظهار داشت: این اقدامات به خصوص در شهرهای کوچک و مناطق محروم که مردم درآمد پایین‌تری دارند، موجب افزایش رضایتمندی مردم شده است.
وی از خدمات و فعالیتهای انجام شده دانشگاه علوم پزشکی گناباد در طول یکسال گذشته قدردانی کرد و افزود:  از خدمات دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در مدت یک سال گذشته در حوزه های مختلف از جمله پروژه بیمارستان علامه بهلول، طرح نورآوران سلامت و اجرای طرح تحول نظام سلامت در راستای خدمت شایسته به مردم و توسعه و ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی گناباد بدون هیاهو تلاش نموده است صمیمانه سپاسگزارم.
پورهاشمی، استفاده از نیروهای بومی و شایسته در حوزه‌های مختلف و فرصت دادن به اساتید متخصص و مجرب بومی به جای استفاده از اساتید غیر بومی را از جمله ویژگیهای ممتاز مدیریت دانشگاه در طول یک سال گذشته عنوان کرد.
در ادامه این جلسه، سایر اعضای شورای اسلامی ضمن قدردانی از خدمات و تلاشهای صورت گرفته، نظرات، پیشنهادات و مشکلات مرتبط با حوزه سلامت را مطرح کردند. توجه به توریسم سلامت با استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود و ایجاد بخش‌های خاص و ویژه در بیمارستانهای دانشگاه، انتخاب مدیران بومی و تلاش در جهت افزایش ماندگاری پزشکان متخصص از جمله مهمترین مسائل مطرح شده توسط اعضای شورای اسلامی شهر گناباد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، ضمن تشریح مهمترین فعالیتهای انجام شده گفت: مهمترین اولویت کاری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال 93، اجرای طرح تحول نظام سلامت است.
دکتر احمدی، کاهش پرداختی از جیب مردم و رایگان شدن زایمان طبیعی را از جمله مهمترین اقدامات این طرح برشمرد و افزود: خوشبختانه اجرای این طرح موجب افزایش رضایتمندی مردم و بیماران شده است.
 وی با بیان اینکه از زمان آغاز طرح تحول نظام سلامت تا کنون، 17میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه ها برای هزینه درمان بیماران بستری در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه پرداخت شده است، تصریح کرد: ترویج زایمان طبیعی از جمله بسته‌های طرح تحول نظام سلامت است که ضمن کاهش میزان سزارین و پرداخت از جیب مردم، زمینه ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان و افزایش رضایت‌مندی مادران باردار را فراهم نموده است.
دکتر احمدی، ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستانها را از دیگر بسته‌های حمایتی این برنامه عنوان کرد و افزود: در این راستا، عملیات بهسازی و نوسازی شامل نوسازی و بهسازی تخت‌های بستری، رنگ آمیزی، بهبود سیستم گرمایشی و سرمایشی و ... در سه بیمارستان تحت پوشش انجام شده است.
وی ، به تشریح بسته‌ی " حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستانهای دانشگاهی" پرداخت و افزود: این برنامه به منظور بهره مندی به هنگام مردم از خدمات درمانی از طریق حضور دائم پزشکان متخصص در بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت اجرا می شود که بر این اساس در بیمارستان 22بهمن، امکان مقیم شدن 4 رشته تخصصی وجود دارد که مقیم شدن پزشکان متخصص در دو رشته تخصصی داخلی و زنان و زایمان در اولویت کاری ما است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، "ارتقای کیفیت خدمات ویزیت " را از دیگر بسته‌های حمایتی طرح تحول عنوان کرد و افزود: در راستای اجرای این بسته کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه راه‌اندازی شده است که تعداد هشت متخصص در آن به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
دکتر احمدی با بیان اینکه همچنین هفت متخصص در بیمارستان 22بهمن و سه متخصص در مرکز بهداشتی درمانی شهید فیاض بخش، بیماران را با تعرفه سه هزار تومان ویزیت خواهند کرد، اظهار داشت: ارتقای کیفیت ویزیت، ماندگاری پزشکان در بخش دولتی و افزایش رضایت‌مندی بیماران و بهبود فرآیندهای آموزشی از طریق افزایش کیفیت و زمان ویزیت سرپایی از مهمترین اهداف اجرای این بسته حمایتی است.
وی، نبود چارت سازمانی را یکی از مهمترین مشکلات موجود دانشگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف، کمبود نیروی انسانی با جذب نیروهای قراردادی مرتفع شده که این امر هزینه‌های زیادی را به دانشگاه تحمیل نموده است.
وی به تشریح وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه پرداخت و با اشاره به حضور 130 دانشجوی پزشکی در این دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که با بهره‌برداری از پروژه‌های در حال احداث بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول و دانشکده پزشکی شاهد افزایش سطح کیفی و کمی آموزش‌های این دانشجویان باشیم. وی افزود: در همین راستا، از سال گذشته تا کنون هشت عضو هیأت علمی بالینی جذب شده است.
دکتر احمدی با اشاره به فعالیت دو مرکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، اظهار امیدواری کرد با راه‌اندازی مرکز سالمند شناسی، بتوانیم اولین پژوهشکده دانشگاه را راه‌اندازی نماییم.