امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:01

کمبود پزشک عمومی در هیچ یک از مراکز بهداشتی درمانی بجستان وجود ندارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در هیچ یک از مراکز بهداشتی درمانی بجستان، کمبود پزشک عمومی نداریم.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در جلسه شورای اداری بجستان گفت: دوری از مرکز و محرومیت این منطقه باعث شده است تا تامین پزشک عمومی مراکز بهداشتی درمانی شهرستان بجستان را در اولویت قرار دهیم.
وی، با اشاره به طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، تامین پزشک و داروهای مورد نیاز مراکز بهداشتی درمانی، بهسازی و تامین محل زیست پزشکان، تهیه مکمل‌های دارویی و توجه به ساختار فیزیکی خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی و بهبود استانداردهای ساختار فیزیکی را از مهمترین برنامه‌های این طرح برشمرد.
وی با اشاره به بازدید خود از تمامی مراکز بهداشتی درمانی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای شهرستان بجستان تصریح کرد: در جهت کاهش تردد روستائیان به شهرها برای تامین داروهای مورد نیاز، تعداد اقلام داروهای موجود در مراکز بهداشتی درمانی به 426 قلم افزایش یافته و برای خانم‌ها در دوران بارداری و پس از بارداری مکمل‌های دارویی شامل مولتی ویتامین _ اسید فولیک و قرص آهن تامین شده است. وی افزود: همچنین داروی زیرزبانی ویتامین D و آهن برای دانش‌آموزان دبیرستانی تهیه و تامین شده است.
دکتر احمدی با اشاره به پروژه‌های عمرانی در دست اقدام در شهرستان بجستان افزود: علیرغم کمبود اعتبارات پروژه ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی، با هدف کاهش مشکلات فیزیکی موجود و فراهم نمودن مکان مناسب برای ارائه خدمات مطلوب، با اخذ وام بانکی طبقه پایین این ساختمان را تکمیل نمودیم که اکنون به صورت موقت بهره‌برداری می‌شود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه برای تکمیل این پروژه در سال جاری مبلغ هشت میلیارد و سیصد میلیون ریال اختصاص یافته است. وی از افتتاح مرکز دیالیز بیمارستان آیت ا... مدنی و پایگاه اورژانس جاده‌ای سردق در دهه مبارک فجر امسال خبر داد و افزود: برای احداث پایگاه اورژانس شهری بجستان 600 میلیون ریال اختصاص یافته است که با جذب آن، عملیات اجرایی این مرکز نیز آغاز خواهد شد.
دکتر احمدی افزود: تلاش می‌کنیم با تامین نیروهای مورد نیاز بیمارستان و تیم‌های سلامت و پرداخت به موقع مطالبات پرسنلی در جهت افزایش انگیزه کارکنان برای ارائه خدمات مطلوب به مردم گام برداریم.